Отървете се завинаги от досадните плевели с RIPAGREEN

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

Система RIPAGREEN използва топлина за унищожаване на плевели в градски и селски райони. Чрез използване на тази машина не се нуждаете от химикали за третиране на плевели. Машина за термична борба с плевели RIPAGREEN се състои от две части: дълъг пистолет със спусък и допълнителна дръжка и мобилна количка за транспорт на бутилка. Позволява зоните с плевели да бъдат третирани безопасно, бързо и ефективно.

Топлината образувана от машина за унищожаване на плевели достига с висока скорост, генерирана от топлинния разширител, изпарявайки влагата, като по този начин ги „шокира термично”. Това води до естествено загиване на плевели чрез взривяване на техните клетки. Необходим е резервоар за горене с газ пропан-бутан.

Пистолетът за нагряване има регулируема топлинна мощност, осигурява къс и насочен пламък с прецизна точност за пълна безопасност по време на работа. Топлината унищожава обработваните плевели много бързо, с ширина на пламъка 40 сантиметра (16“).  Силата на пламъка се регулира, а дюзата може да се върти на 360 ° за прецизно плевене в затруднени зони.

Устройството на количка RIPAGREEN позволява дюза да бъде насочена към плевели без да се държи в ръка удължението. Пистолетът за горене може да бъде разглобен и дюзата може да бъде поставена в късата част, за прецизна точност в труднодостъпни места. Система за унищожаване на плевели позволява на потребителя да движи сам количката, за да покрие големи площи или просто да я транспортира. Ниското потребление на газ осигурява повече от шест часа непрекъсната работа, най-вече благодарение на системата за запалване.

Поддържащата допълнителна дръжка е ергономична с покритие "Soft-grip" и може да се постави навсякъде по протежението на пистолета, така че да отговаря на всеки оператор и да се сгъва автоматично след употреба.

Система за термично плевене RIPAGREEN притежава 45 до 76 kW топлинна мощност при работно налягане 1.5 – 3.5 bar и минимална / максимална температура от 250 до 400 ° C. Машина за борба с плевели консумира от 2.9 до 5.2 килограма газ на час и има максимално ниво на шум 85 dbA. Газовият маркуч е с дължина 4 метра и се свързва с въртящ се фитинг за голям работен радиус около количката. Система за автоматично разпознаване на ниско налягане изключва подаваната от резервоара газ, а регулатора намалява притока му в случай на изтичане на системата.

 

Режимите на работа на машина за термична борба с плевели RIPAGREEN включват:

- Режим Push (извършва се от един потребител) - обработва дълги прави алеи с плевели по стени и тротоари.

Режим Pull (извършва се от един потребител) – позволява преместване от една област в друга без забравяне на части от оборудването.

Pull Mode (извършва се от два потребителя) - подобрява ефективността при често редуване на преместване и плевене.

Режим на пренасяне (извършва се от един потребител) – плеви се около дървета и тесни, труднодостъпни места.

Режим на транспортно средство (извършва се от два потребителя) - водачът позиционира количка за термична обработка на плевели в центъра на различни обработваеми зони, докато другия партньор обработва с пистолета. Подходящ е за обработка на големи, достъпни, но разпръснати участъци с необичайно прораснали плевели.

Количка за транспортиране на машина за плевене превозва пистолет, газова бутилка, маркуч, бутилка с вода или пожарогасител. Позволява на оператора да се движи лесно по тесни зони между бордюри и препятствия. Транспортната количка може да се регулира така, че да се адаптира към всеки работен режим, както и към височината на оператора. Разполага с различни държачи за всяко устройство и аксесоар. Трите големи колела, с които е снабдена могат да я придвижват във всяка посока и труднопроходим терен. На едно от колелата е монтирана спирачка, за да се стабилизира под наклон. Изработена е от здрави стоманени тръби и може да се придвижва навсякъде благодарение на компактните си размери.

Машина RIPAGREEN може да се използва за термична борба с плевели на пешеходни пътеки, алеи, тротоари, алпийски градини и други райони с бурно обрасъл терен. Силата и качеството на пламъка са подходящи за рязане на полимер, нагряване, маркиране на пътната повърхност и топене на сняг и лед през зимата.

 

 

Към закупуване на машина за термична обработка RIPAGREEN

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички