RIPAGREEN

RIPAGREEN

Ефективно решение за борба с плевелите RIPAGREEN

Когато е създадена компанията, през 1922 г., Ateliers RIPPES първо се специализира в проектирането на заваръчно оборудване, но след това постепенно придобива значителен обем от знания, приложими за газово оборудване.

  • През 1975 г., когато се появява термосвиваемата пластмаса, компанията разработва пистолет, захранван от пропан-бутан или природен газ, който свива опаковките, произведени с помощта на този нов материал. В резултат на това се създава марката RIPACK.
  • В последствие успява да развие и патентова технология за "студена дюза", която премахва всякакъв риск от изгаряне чрез контакт. С този продукт RIPACK става световен лидер на пазара.
  • Качеството на пламъка и безопасността, се оказват огромен успех на пазара. Технологията на RIPAGREEN намира и друго приложение, като това за термично плевене. Иновация, която и до днес е ефективна за премахване на плевели.
  • С приетият на 8 февруари 2014 г. закон, който забранява използването на фитосанитарни продукти при определени условия от публични субекти и физически лица, е благоприятен за компанията. Тя успява да наложи своите уреди за премахване на плевели, които предлага под името RIPAGREEN.

Третирането на нежелана растителност с горещ въздух, убива растението чрез изсушаване. Методът е екологичен, безвреден за почвата и безопасен. Горелки за плевели RIPAGREEN не използват открит огън, за това няма риск от пожар и възпламеняване на околните обекти.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички