Филтрирай
Цена
1144лв.19824лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Прикачни и професионални листосъбирачи

Прикачни професионални листосъбирачи на промо цени ≛ Коледжиков

Какво представляват?

Професионалните прикачни листосъбирачи се използват широко от частни лица, общини, фирми за почистване и др. Перфектни са за поддържане на тревни площи, независимо от атмосферните условия и сезона, както и за почистване на повърхности с асфалтова или друга твърда настилка.

Най-добрият начин за използване на този тип професионалните листосъбирачи е да ги прикачите към задния край на ремарке, в което да се събират листата и отпадъците. Тези градински манши са снабдени с дълга смукателна тръба за голям периметър на работа.

Препоръчително е листосъбирането да се извършва от двама души. Единият шофира превозното средство, а другият оперира с листосъбирача.

Приложение

Професионални листосъбирачи (прахосмукачки за листа) са подходящи за събиране на листа, изрезки от трева и други отпадъци в площи като:

  • Големи градини
  • Игрища за голф
  • Спортни площадки
  • Паркове
  • Тротоари и алеи
  • Паркинги и други

В допълнение към засмукването на отпадъци и изхвърлянето им в камион, професионалните листосъбирачи разполагат с турбина, която превръща отпадъка в ситен мулч. Витлата се въртят подобно на вентилатор и нарязват листната маса, благодарение на което тя заема по-малко място. Раздробеният отпадък може да бъде рециклиран, като се използва за подхранване на почвата.

Защо да изберете магазин Коледжиков?

В магазина ще откриете богат избор на професионални прикачни листосъбирани на световноизвестни марки като AGRINOVA, CARAVAGGI и NEGRI. При нас ще получите професионално обслужване, разясняване на характеристиките на машините и техните възможности и гарантирано най-ниска цена. Разполагаме със сервизи в София и Варна.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Всеки потребител може да поръчва лесно и бързо избраните си продукти, без да е регистриран или логнат в нашият сайт. Поръчката изисква единствено да се въведат имена, адрес за доставка и телефонен номер за връзка. Когато притежавате личен профил процеса на оформяне на поръчката е съкратен, тъй като не се изисква повторно въвеждане на данни.

Какви са начините за доставка?

Вариантите за доставка са според вашите изисквания и предпочитания:

● Можете да получите продуктите си в магазин Коледжиков – само за София и Варна
● Изпращаме до офис на куриерска фирма в близост до вас
● Доставка до служебен или домашен адрес

Каква е цената за доставка?

Разходите свързани с транспорта на вашата поръчка са за наша сметка, стига стойността на артикула да е над 250 лв. При поръчка под тази цена се начислява стандартна такса, според обема и теглото на продукта. Когато получавате стоката си в наш магазин не начисляваме такса за транспорт.

В какъв период ще получим продуктите?

Полагаме много усилия за да предложим най-доброто и най-бързото обслужване на всеки наш клиент. Изпълняваме поръчките между 1 и 3 дни (работни). Понякога може да се получи забавяне от страна на производител или доставчик, за което се задължаваме да ви уведомим навреме.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория “ Листосъбирачи професионални прикачни”?
Налични са машини отговарящи на потребностите на професионалистите в различни сфери. Цените ни са най- добри -  1000 до почти 20 000 лв.

Как и кога можем да се свържем с Вас?

Използвайте мобилните телефони за връзка с някой от нашите консултанти в магазини Коледжиков.

Град София - 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581.
Град Варна - 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90.

Можете да ни пишете във Facebook или на мейл адрес sofia@kol-bg.com или varna@kol-bg.com

Работим за вас от понеделник до събота.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички