Филтрирай
Цена
1460лв.24840лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Прикачни и професионални листосъбирачи

Прикачни професионални листосъбирачи на промо цени ≛ Коледжиков

Какво е професионален прикачен листосъбирач?

Професионалните прикачни листосъбирачи се използват широко от частни лица, общини, фирми за почистване и др. Перфектни са за поддържане на тревни площи, независимо от атмосферните условия и сезона, както и за почистване на повърхности с асфалтова или друга твърда настилка.

Най-добрият начин за използване на този тип професионалните листосъбирачи е да ги прикачите към задния край на ремарке, в което да се събират листата и отпадъците. Тези градински машини са снабдени с дълга смукателна тръба за голям периметър на работа.

Препоръчително е листосъбирането да се извършва от двама души. Единият шофира превозното средство, а другият оперира с листосъбирача.

Приложение

Професионални листосъбирачи (прахосмукачки за листа) са подходящи за събиране на листа, изрезки от трева и други отпадъци в площи като:

  • Големи градини
  • Игрища за голф
  • Спортни площадки
  • Паркове
  • Тротоари и алеи
  • Паркинги и други

В допълнение към засмукването на отпадъци и изхвърлянето им в камион, професионалните листосъбирачи разполагат с турбина, която превръща отпадъка в ситен мулч. Витлата се въртят подобно на вентилатор и нарязват листната маса, благодарение на което тя заема по-малко място. Раздробеният отпадък може да бъде рециклиран, като се използва за подхранване на почвата.

Защо да изберете магазин Коледжиков?

В магазина ще откриете богат избор на професионални прикачни листосъбирани на световноизвестни марки като AGRINOVA, CARAVAGGI и NEGRI. При нас ще получите професионално обслужване, разясняване на характеристиките на машините и техните възможности и гарантирано най-ниска цена. Разполагаме със сервизи в София и Варна.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Всеки потребител може да поръчва лесно и бързо избраните си продукти, без да е регистриран или логнат в нашият сайт. Поръчката изисква единствено да се въведат имена, адрес за доставка и телефонен номер за връзка. Когато притежавате личен профил процеса на оформяне на поръчката е съкратен, тъй като не се изисква повторно въвеждане на данни.

Какви са начините за доставка?

Вариантите за доставка са според вашите изисквания и предпочитания:

● Можете да получите продуктите си в магазин Коледжиков – само за София и Варна
● Изпращаме до офис на куриерска фирма в близост до вас
● Доставка до служебен или домашен адрес

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Полагаме много усилия за да предложим най-доброто и най-бързото обслужване на всеки наш клиент. Изпълняваме поръчките между 1 и 3 дни (работни). Понякога може да се получи забавяне от страна на производител или доставчик, за което се задължаваме да ви уведомим навреме.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория “Листосъбирачи професионални прикачни”?
Налични са машини отговарящи на потребностите на професионалистите в различни сфери. Цените ни са най- добри -  1000 до почти 20 000 лв.

Как и кога можем да се свържем с Вас?

Използвайте мобилните телефони за връзка с някой от нашите консултанти в магазини Коледжиков.

Град София - 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581.
Град Варна - 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90.

Можете да ни пишете във Facebook или на мейл адрес sofia@kol-bg.com или varna@kol-bg.com

Работим за вас от понеделник до събота.

Професионален прикачен листосъбирач NEGRI TORNADOBHHP13, 13 к.с., 5 м, 150 куб.м/мин
NEGRI TORNADOBHHP13 е, предназначена за смучене на отпадни материали от земята, промишлена машина, използвана от професионалистите в озеленителния...
NEGRI
Цена 12 576.00 лв.

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички