PERUZZO

PERUZZO

Професионална градинска и паркова техника PERUZZO

PERUZZO SRL, създадена през 1959 г., е производител на оборудване за поддръжка на земеделски и тревни площи. Тя е една от първите компании, които се стремят да разбират съвременните нужди, с цел постигане на високи стандарти за качество. Непрекъснатостта на иновациите, изследванията и подобренията, изисквани от клиентите и тясното сътрудничество с престижните компании за трактори, отличават продуктовата гама на компанията от останалите на пазара. Марката е носител на много патенти и награди, благодарение на непрекъснатото и постоянно проучване на продуктите и иновациите. Семейният бизнес на PERUZZO, със своя основател Adriano Peruzzo, започва с производство на фуражомелки. След непрекъснатото развитие и изследвания, продължава и развива дейността си, като изработва машини за смилане на зърнените храни и сено за големи ферми.

През 1980г., благодарение на специални споразумения с важни производители на оборудване за производство на торф, компанията изкарва на пазара косачка за косене на трева с колектор за поддръжка на спортни и обществени съоръжения. През 1989 г. представя шредер за тревна и храстова растителност, който коси висока трева, плевели и клонки. Днес марката има асортимент от:

  • Прикачни роторни косачки;
  • Шредери и мулчери за трева;
  • Прикачни косачки с преден и заден монтаж;
  • Дробилки за клони;
  • Фуражомелки и други.

Производствен процес на професионална техника PERUZZO

Всички фази на производствения процес са внимателно следени. Това внимание е фокусирано върху осигуряване на първокласно качество. Проектирането, изследването и разработването на продукти се осъществява чрез съвременен триизмерен изчислителен софтуер. Дизайнът на машините е резултат от щателната работа на опитен технически екип. Те са изцяло сглобени от висококачествена стомана DOMEX 355, устойчива на износване, а заваряването става с изключително прецизни машини. Фазата на прахово боядисване е важна за устойчивостта на атмосферни влияния. След изсъхване компонентите преминават през качествен контрол и се сглобяват от опитни професионалисти.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички