Филтрирай
Цена
79лв.239лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически листосъбирачи и духалки за листа

Електрически листосъбирачи и Духалки за листа | Коледжиков

Какво представляват?

Електрическите листосъбирачи и духалки за листа са лесни за използване машини за почистване на опадала шума и леки боклуци. Необходимо е само да ги включвате в контакта и да натиснете един бутон, за да започнете да работите с тях. Няма нужда от зареждане на гориво и смяна на консумативи.

Предимства

Съвременните електрически модели са също толкова надеждни и ефективни, колкото са моторните. Притежават турбина, която създава въздушен поток с висока скорост. Имат някои допълнителни функции, които им носят предимство.

  • Скорост на струята до 350 км/ч;
  • Могат да са 2в1 – да извършват издухване и засмукване;
  • Раздробяват сухи листа в съотношение 10:1 при засмукване;
  • Бърза смяна на въздуховодите за издухване/засмукване;
  • Лесно поставяне/сваляне на торбата за събиране на листа.

Електрическите листосъбирачи (прахосмукачки за листа) и духалки за листа (въздуходувки) предлагат продължителна работа, не отделят вредни изгорели газове и не вредят на околната среда.

Приложение

Когато в двора ви има малки количества сухи листа, леки боклуци или тревни стръкове, които са останали след косене, може да ги изчистите с духалка за листа. Електрическите листосъбирачи са създадени за използване с една ръка. Теглото им е по-малко от 10 килограма. Не дразнят с висок шум по време на работа. С дългия захранващ кабел могат да се използват за почистване на големи площи. Много модели са в състояние да извършват, както издухване, така и засмукване на отпадъците в торба.

Защо да изберем магазин Коледжиков?

В този каталога на koledzhikov.bg ще намерите продукти с марка BLACK+DECKER, BOSCH, GARDENA, IKRA, MAKITA, MTD, RAIDER, RTR, SKIL, STIHL, TORO и WOLF GARTEN.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

При нас винаги можете да направите поръчка без да се регистрирате и логвате в сайта. Когато купувате някакъв артикул ще е необходимо да въведете данни за вас, за да можем да изпълним заявката ви. Тази информация ще се използва само в рамките на поръчката.

Ако все пак решите да преминете през процедурата за създаване на акаунт ще можете да се възползвате при бъдещите си от някои допълнителни екстри на сайта, като история на поръчки и адреси за доставка.

Какви са начините за доставка?

Имате възможност да се възползвате от различните методи за доставяне, които предлагаме.

Това са:

● Доставка до ваш домашен или служебен адрес
● Взимане на поръчаните стоки от избран от вас офис на куриерска фирма
● Получаване на поръчката ви в някой от нашите магазини, намиращи се във Варна или в София

Каква е цената за доставка?

Когато доставяме до вас стоки със стойност надвишаваща 250 лв. ние поемаме разходите за транспорт. В останалите случаи куриерската услуга се заплаща, като цената се начислява допълнително към тази на избраните продукти. Възможни са изключения! За повече информация се свържете с наш консултант.

В какъв период ще получим продуктите?

Бързата доставка зависи от складовата наличност на продуктите, които сте избрали. Повечето артикули се доставят в срок до 3 работни дни. Понякога са нужни 7, 10, 20 или дори 30 работни дни. Това е така, защото някои продукти изискват внос от чужбина, при което времето за доставка е по-дълго.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категория "Електрически листосъбирачи и духалки"?

По-компактните, леки и икономични машини са с цени, започващи от 60-70 лв., а професионалните и по-мощни листосъбирачи може да закупите за около 200 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Можете да се свържете с нас от понеделник до събота, през работното ни време.

Позвънете на някой от следните телефони: 0888 526 133, 052 30 35 90, 052 30 36 90 за гр. Варна и 0887 201 700, 0879 027 917, 0879 027 918, 0885 479 918, 0889 722 581 за гр София.

Пишете ни на адресите за електронна кореспонденция: varna@kol-bg.com; sofia@kol-bg.com.

Предлагаме възможност за комуникация чрез Facebook-страницата ни.

На разположение сме през цялото ни работно време във физическите ни магазини в София и Варна.

Електрически листосъбирач STIHL SHE 71 250 км/ч, 45 л

Листосъбирач STIHL SHE 71 предлага тиха работа и леко тегло, давайки възможност да се справите с широк спектър от задачи за почистване на градината.

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 251.00 лв.
Цена 238.45 лв.
  • -5%
Електрически листосъбирач HYUNDAI HY57206 3000W, 270 км/ч, 35 л

Листосъбирач / духалка за листа HYUNDAI HY57206 притежава много мощен електромотор от 3000 W, който създава мощна въздушна струя със скорост до 270 километра в час.

HYUNDAI
Редовна цена 109.00 лв.
Цена 105.73 лв.
  • -3%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички