Филтрирай
Цена
64 лв. 238 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Електрически листосъбирачи и духалки за листа

Електрически листосъбирачи и Духалки за листа | Коледжиков

Какво е приложението на електрически духалки и листосъбирачи

Електрическите уреди за издухване и събиране на листа са определено най-простите и лесни за използване машини за почистване на леки боклуци. Просто ги включвате в контакта, натискате един бутон и готово. Без зареждане на гориво и смяна на консумативи. Съвременните модели са също толкова надеждни и ефективни, колкото са моторните. Притежават турбина, която създава въздушен поток с висока скорост. Имат някои невероятни допълнителни функции, които им носят предимство.

  • Скорост на струята до 350 км/ч;
  • Могат да са 2в1 – да извършват издухване и засмукване;
  • Раздробяват сухи листа в съотношение 10:1 при засмукване;
  • Бърза смяна на въздуховодите за издухване/засмукване;
  • Лесно поставяне/сваляне на торбата за събиране на листа.

Електрически машини за издухване на листа предлагани от Коледжиков

Когато в двора Ви има малки количества сухи листа, леки боклуци или тревни стръкове, които са останали след косене, може да ги изчистите с духалка за листа. Електрическите листосъбирачи са създадени за използване с една ръка. Теглото им е по-малко от 10 килограма. Не дразнят с висок шум по време на работа. С дългия захранващ кабел могат да се използват за почистване на големи площи. Много модели са в състояние да извършват, както издухване, така и засмукване на отпадъците в торба.

Машини за обдухване и събиране на листа - предимства

На първо място поставяме това, че работят непрекъснато, докато бензиновите модели ще преустановят работа щом горивото им свърши. Не само това, но моторните машини отделят вредни за вдишване изпарения и изгорели газове. Електрическите листосъбирачи нямат емисии и не вредят на здравето Ви и околната среда. От друга страна са по-тихи, за което Вашите съседи ще са Ви благодарни.

В този каталога на koledzhikov.bg ще намерите продукти с марка BLACK+DECKER, BOSCH, GARDENA, IKRA, MAKITA, MTD, RAIDER, RTR, SKIL, STIHL, TORO и WOLF GARTEN.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички