Филтрирай по:
Цена
57лв.238лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически листосъбирачи и духалки

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-17 от общо 17 артикул(а)
  Електрически листосъбирач STIHL SHE 71

  Давайки Ви възможност да се справите с широк спектър задачи по почистване на градината , STIHL SHE 71 предлага тихата работа и лекото тегло, които бихте очаквали от електрическа машина.

  Електрически листосъбирач STIHL SHE 71 от топ производител в Колежиков
  Редовна цена 242.00 лв. -6% Цена 227.48 лв.
  • -6%
  Брой:
  Електрически листосъбирачи и духалки — Коледжиков

  Какво е приложението на електрически духалки и листосъбирачи

  Електрическите уреди за издухване и събиране на листа са определено най-простите и лесни за използване машини за почистване на леки боклуци. Просто ги включвате в контакта, натискате един бутон и готово. Без зареждане на гориво и смяна на консумативи. Съвременните модели са също толкова надеждни и ефективни, колкото са моторните. Притежават турбина, която създава въздушен поток с висока скорост. Имат някои невероятни допълнителни функции, които им носят предимство.

  • Скорост на струята до 350 км/ч;
  • Могат да са 2в1 – да извършват издухване и засмукване;
  • Раздробяват сухи листа в съотношение 10:1 при засмукване;
  • Бърза смяна на въздуховодите за издухване/засмукване;
  • Лесно поставяне/сваляне на торбата за събиране на листа.

  Електрически машини за издухване на листа предлагани от Коледжиков

  Когато в двора Ви има малки количества сухи листа, леки боклуци или тревни стръкове, които са останали след косене, може да ги изчистите с духалка за листа. Електрическите листосъбирачи са създадени за използване с една ръка. Теглото им е по-малко от 10 килограма. Не дразнят с висок шум по време на работа. С дългия захранващ кабел могат да се използват за почистване на големи площи. Много модели са в състояние да извършват, както издухване, така и засмукване на отпадъците в торба.

  Машини за обдухване и събиране на листа - предимства

  На първо място поставяме това, че работят непрекъснато, докато бензиновите модели ще преустановят работа щом горивото им свърши. Не само това, но моторните машини отделят вредни за вдишване изпарения и изгорели газове. Електрическите листосъбирачи нямат емисии и не вредят на здравето Ви и околната среда. От друга страна са по-тихи, за което Вашите съседи ще са Ви благодарни.

  В този каталога на koledzhikov.bg ще намерите продукти с марка BLACK+DECKER, BOSCH, GARDENA, IKRA, MAKITA, MTD, RAIDER, RTR, SKIL, STIHL, TORO и WOLF GARTEN.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички