Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
61 лв. 333 лв.

SKIL

SKIL
Движещата сила зад SKIL винаги е била иновация, като се върнем към циркулярния трион Model E, който е изобретен, през 1924 година, е първият преносим циркуляр, който е пионер в използването на червячно задвижване и алуминиев корпус от алуминий.  Неговият наследник, моделът Skilsaw 77 се превърна в еталон на преносимите циркуляри. И седем десетилетия по-късно все още може да се намери на почти всички строителни обекти в Америка. Оттогава насам продуктовата линия на SKIL се разширява, за да включва повече от 100 инструмента, бормашини, кръгови триони, отвертки, прободни триони, ъглошлайфи, оберфрези, саблени триони, шлайф машини, рендета, лазерни измервателни уреди, всеки от които се основава на обширни изследвания и потребителски приноси.
Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)
Електрически перфоратор SDS-plus BLACK+DECKER KD855KA

Перфоратор BLACK&DECKER KD855KA е комбиниран инструмент, с три-режимна работа, позволяваща пробиване с удар, пробиване без удар или къртене на различни по плътност строителни материали. 

Електрически перфоратор SDS-plus BLACK+DECKER KD855KA от топ производител в Колежиков
Цена 188.00 лв.
Брой:
Електрически прободен трион SKIL 4581CA
Електрически прободен трион 4581CA SKIL гарантира високо качество, здравина, ефективност и надеждност. Мощният електроинструмент е лесен и удобен за употреба, благодарение на ниското си тегло и компактен дизайн.
Електрически прободен трион SKIL 4581CA от топ производител в Колежиков
На запитване
Брой: Повече
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички