Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
44лв.3907лв.

BOSCH / БОШ

BOSCH / БОШ

Електроинструменти BOSCH

Една от фокусните точки на BOSCH е производството на удобни, високопроизводителни електрически и акумулаторни инструменти, които да са широкодостъпни за потребителската мрежа. Марката е лидер, доминиращ на пазара за електроинструменти, предпочитана от много специалисти за строителство, ремонт, почистване и поддръжка на градини.

Сред най-търсените електроинструменти BOSCH в световен мащаб са:

Машини БОШ

Дейността на компанията е разделена на четири сектора: мобилни решения; индустриални технологии; потребителски стоки; енергийна и строителна техника. Като водеща IoT фирма, предлага иновативни решения за интелигентни домове, съвременни градове. Марката използва своя опит в сензорната технология, софтуера и услугите, за да предложи на клиентите си адекватни решения. Стратегическата ѝ цел е да доставя иновации и да подобрява качеството на живот в световен мащаб с продукти и услуги, които са иновативни. Накратко, създава технология, която е "Изобретена за цял живот".*Фирма Коледжиков предлага сервиз на БОШ електроинструменти и градинска техника. 

Електрическа ударна бормашина BOSCH GSB 13 RE Professional

Електрическа бормашина BOSCH GSB 13 RE Professional е ударен инструмент намиращ множество приложения, при пробиване, ударно пробиване и завиване на винтове в дърво, стомана, бетон и други. 

BOSCH / БОШ
Цена 157.00 лв.
Акумулаторен мултифункционален инструмент BOSCH GOP 10.8 V-Li

Мултифункционален инструмент BOSCH GOP 10.8 V-Li е компактна акумулаторна машина, подходяща за широка гама от приложения в работилницата, дома, градината и на много други места. 

BOSCH / БОШ
Цена 424.15 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички