IML

IML

Система за тестване на дървесина IML

Erich Hunger винаги е проявявал интерес към намиране на най-добрите решения след основаването на компанията в Technology Park на университета в Heidelberg. Това което го движи и мотивира са неговия ентусиазъм към технологията и развиване на иновативни продукти и решения. В рамките на няколко години именно тази мотивация налага необходимостта от разрастване на семейния бизнес.

Разнообразната гама от продукти извежда на показ пълният спектър от това, което модерната технология може да предложи. Постепенно това прераства в една успешна и дългосрочна концепция. Допринася за запазването на придобития до момента опит и дух към обслужване на клиента на компанията и в бъдеще. 

Екипът на IML е изграден около внимателно изслушване и разбиране на нуждите, на своите потребители, за да предложи най-адекватното решение според всяка конкретна ситуация. Компанията се придържа към най-съвременните технически стандарти и винаги е в крак с новите технологии и концепции. Това води до разработване на нови, иновативни и практични решения за клиента. Линията от продукти за тестване на дървесина е разработена от IML в тясно сътрудничество с немски и международни университети и изследователски институти. Експертната работа се допълва от прецизна изработка.

IML предлага на пазара резистографи за измерване и диагностика на дървесина, както и компоненти и системи с медицинско предназначение. Дървета, стълбове, оборудване за игра и къщи –  само тест на вътрешността им може да даде достоверна информация относно реалното състояние на конструкцията и здравината на дървения материал. Резистограф за тестване на дървесина IML, чрез научно утвърдени методи, анализира здравето на материала, без това да отнема много време или да вреди на дървото.

В основата на продуктовата гама, IML-RESI е система за измерване на съпротивлението и скоростта на проникване. С помощта на този принцип може надеждно да се открият вътрешни дефекти или начален стадии на загниване в дървените структури. В зависимост от вида на устройството е възможно електронно да се събира, оценява и обработва получената информация. Това е прецизна работа със впечатляващи резултати.

В сферата на медицинското обслужване IML предлага продукти за денталната медицина, системи за микроскопен анализ на тъкани и кръвни проби, лазерни устройства за окулярна диагностика. Клиентите на IML винаги могат да разчитат на последователно, добро качество и безопасност на продуктите и висока степен на точност от устройствата за измерване и тест на дървесина. IML е сертифицирана по TÜV от 1998 година и годишния одит по ISO, което е доказателство за съответствие с най-взискателните стандарти.

Пенетрометър IML
Пенетрометър IML е механичен уред за определяне на плътността на почвата. Метална тежест с тегло 2 килограма е монтирана на пръчка с диаметър 8...
IML
Цена 1 000.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички