Филтрирай
Цена
109лв.6650лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически машини за рязане на плочки

Електрически машини за рязане на плочки — Коледжиков

Електрическа машина за рязане на плочки и фаянс

Електрическите машини за рязане на плочки са най-доброто средство за точно и прецизно рязане. Съвременните машини за рязане на плочки са оборудвани с множество функции и защити. Скоростта на рязане е много висока, което означава че сряза е перфектен и лесно изпълним. Подбрали сме най-добрите настолни машини за рязане на фаянс от световноизвестни производители IMER, NORTON, BATTIPAV, CIMEX, DeWALT, HUSQVARNA, RAIDER, RUBI и STANLEY.

Електрическа машина за рязане на плочки RAIDER RDP-ETC29

Посредством малко бутонче, съединяващо линеалът и транспортира на машина за плочки RAIDER RDP-ETC29, Вие лесно ще освободите уреда за ъглови разфасовки и ще го настроите по начина, който е нужен.

RAIDER
Цена 1 145.00 лв.
Електрическа машина за рязане на плочки RUBI DU-200 EVO

Маса за отрез на плочки RUBI DU-200 EVO е оборудвана с воден резервоар, който е положен във външната част на корпуса, а това улеснява неговото използване и последващо почистване.

RUBI
Цена 612.05 лв.
Електрическа машина за рязане на плочки RAIDER RDP-ETC27

Стационарна машина за рязане на плочки RAIDER RDP-ETC27 разполага с подвижен воден резервоар, който се демонтира когато трябва да бъде запълнен с течност или просто да бъде почистен.

RAIDER
Цена 699.00 лв.
Електрическа машина за рязане на плочки RAIDER RDP-ETC26

Стационарна машина RAIDER RDP-ETC26 има стоманен предпазител на диска, защитаващ освен апарата, то и Вас от евентуално изхвърчане на частичка, която би могла да Ви нарани.

RAIDER
Цена 1 299.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички