Филтрирай
Цена
108лв.5800лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически машини за рязане на плочки

Електрически машини за рязане на плочки — Коледжиков

Електрическа машина за рязане на плочки и фаянс

Електрическите машини за рязане на плочки са най-доброто средство за точно и прецизно рязане. Съвременните машини за рязане на плочки са оборудвани с множество функции и защити. Скоростта на рязане е много висока, което означава че сряза е перфектен и лесно изпълним. Подбрали сме най-добрите настолни машини за рязане на фаянс от световноизвестни производители IMER, NORTON, BATTIPAV, CIMEX, DeWALT, HUSQVARNA, RAIDER, RUBI и STANLEY.

  Електрическа машина за рязане на плочки RAIDER RDP-ETC29

  Посредством малко бутонче, съединяващо линеалът и транспортира на машина за плочки RAIDER RDP-ETC29, Вие лесно ще освободите уреда за ъглови разфасовки и ще го настроите по начина, който е нужен.

  RAIDER
  Цена 1 145.00 лв.
  Електрическа машина за рязане на плочки RUBI DU-200 EVO

  Маса за отрез на плочки RUBI DU-200 EVO е оборудвана с воден резервоар, който е положен във външната част на корпуса, а това улеснява неговото използване и последващо почистване.

  RUBI
  Цена 568.00 лв.
  Електрическа машина за рязане на плочки RAIDER RDP-ETC27

  Стационарна машина за рязане на плочки RAIDER RDP-ETC27 разполага с подвижен воден резервоар, който се демонтира когато трябва да бъде запълнен с течност или просто да бъде почистен.

  RAIDER
  Цена 597.00 лв.
  Електрическа машина за рязане на плочки RAIDER RDP-ETC26

  Стационарна машина RAIDER RDP-ETC26 има стоманен предпазител на диска, защитаващ освен апарата, то и Вас от евентуално изхвърчане на частичка, която би могла да Ви нарани.

  RAIDER
  Цена 1 145.00 лв.
  Електрическа машина за рязане на плочки HUSQVARNA TS 60

  С най-лесните, ефективни и точни възможности за рязане, налични на пазара днес, електрически трион за плочки HUSQVARNA TS 60 се е превърнал в избор на професионалистите.

  HUSQVARNA / ХУСКВАРНА
  Редовна цена 2 420.00 лв. Цена 2 250.60 лв.
  • -7%
  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички