Филтрирай
Цена
60лв.775лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически ексцентършлайфове

Електрически ексцентършлайфове на Хит Цени — Коледжиков

Електрически ексцентършлайф

Това е електроинструмент предназначен за фино шлайфане и деликатна обработка на дърво и метал при различни довършителни работи. Електрически ексцентър шлайф е наричан още орбитален, заради едновременно въртене на диска около оста му и описване на елипса. С негова помощ се постига равномерно шлифована повърхност. Ексцентриковият шлайф на ток е най-мощния модел спрямо всички други. Изберете него, ако планирате да прекарвате дълго време в шлифоване на дърво и метал. Моделите с торба и филтър за стърготини и прах спомагат да се намали запрашаването на въздуха в работното помещение. Абразивните дискове се подменят с лекота и са универсални - можете да ги намерите във всяка железария.

В koledzhikov.bg ще намерите електрически ексцентършлайф с марка BLACK+DECKER, DEWALT, MAKITA, RAIDER и STANLEY.

Електрически ексцентършлайф RAIDER RDP-RSA04

Електрически ексцентършлайф RDP-RSA04 RAIDER е лесен и удобен за употреба уред за шлайфане на повърхности. Високопроизводителният инструмент има мощност на работа 380 вата и напрежение 230 волта.

RAIDER
Цена 119.00 лв.
Електрически ексцентършлайф STANLEY FME440K

Eлектрически ексцентриков шлайф FME440K STANLEY е компактна и ергономична машина за шлифовъне с мощност 480 вата. Електроинструментът се характеризира с високо качество, мощност, здравина и ефективност.

STANLEY
Цена 154.90 лв.
Електрически ексцентършлайф MAKITA BO5031

Ексцентриков шлайф BO5031 MAKITA се характеризира с високо качество, здравина, ефективност, компактност и надеждност. Електроинструментът е предназначен за шлайфане на повърхности и има мощност 300 вата.

MAKITA / МАКИТА
Цена 255.55 лв.
Електрически ексцентършлайф RAIDER RD-RSA03

Ексцентършлайф RD-RSA03 RAIDER е лек, удобен и компактен инструмент с мощност 420 вата и напрежение 230 волта. Висококачествената машина за шлайфане на повърхности се предлага на изключително изгодна цена.

RAIDER
Цена 89.98 лв.
Електрически ексцентършлайф MAKITA BO6050

Електрически ексцентриков шлайф BO6050 MAKITA се характеризира с високо качество, здравина, мощност и ефективност. Електроинструментът има мощност 750 вата и диаметър на шлифовъчният диск 150 милиметра.

MAKITA / МАКИТА
На запитване
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички