HOBOT

HOBOT

Роботи за почистване на стъкла и прозорци HOBOT

Компанията е основана през 2010 година от Джордж Чао. Малкият и талантлив екип на фирмата си партнира с третата най-голяма глобална компания за дизайн на IC, всеобхватни технологични възможности в CD плейъри, цифрови камери, смартфони и електронни потребителски стоки с вградена Linux / Windows OS. По този начин успява да дебютира на пазара за иновативна почистваща техника. 

Компанията разработва роботи за едностранно и двустранно, сухо и мокро почистване на прозорци. Освен за стъкла, техните роботи са удачни за изчистване на почти всички равни повърхности в домакинството, като мебели, фаянс и теракота, душ кабини, огледала и други. Интелигентната навигация и технологията FastBrush позволяват на устройствата да почистват домакинските помещения чрез вакуумиране, сухо почистване или измиване с препарат и вода с един ход.

Продуктите на HOBOT са налични в повече от 30 държави и области. В допълнение, технологиите, които използва марката осигуряват по-привлекателни за потребителите продукти. HOBOT се развива непрекъснато, благодарение на екипа си за научноизследователска и развойна дейност.

Робот за прозорци HOBOT 368, 90W, 1 кв.м/4 мин., 3 режима
Дори след общо почистване стаите на апартамента не изглеждат идеално чисти, когато по прозорците има петна или следи от дъжд. По правило много...
HOBOT
Редовна цена 469.00 лв. Цена 399.00 лв.
  • -70.00 лв.
Робот за миене на прозорци HOBOT 298 Blue, 72W, 1 кв.м/2.4 мин., 3 режима
HOBOT 298 е перфектния уред за почистване на стъклени повърхности и прозорци с или без рамка. Той е първият по рода си, който е оборудван с...
HOBOT
Редовна цена 589.00 лв. Цена 569.00 лв.
  • -20.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички