HOBOT

HOBOT

Роботи за почистване на стъкла и прозорци HOBOT

Компанията е основана през 2010 година от Джордж Чао. Малкият и талантлив екип на фирмата си партнира с третата най-голяма глобална компания за дизайн на IC, всеобхватни технологични възможности в CD плейъри, цифрови камери, смартфони и електронни потребителски стоки с вградена Linux / Windows OS. По този начин успява да дебютира на пазара за иновативна почистваща техника. 

Компанията разработва роботи за едностранно и двустранно, сухо и мокро почистване на прозорци. Освен за стъкла, техните роботи са удачни за изчистване на почти всички равни повърхности в домакинството, като мебели, фаянс и теракота, душ кабини, огледала и други. Интелигентната навигация и технологията FastBrush позволяват на устройствата да почистват домакинските помещения чрез вакуумиране, сухо почистване или измиване с препарат и вода с един ход.

Продуктите на HOBOT са налични в повече от 30 държави и области. В допълнение, технологиите, които използва марката осигуряват по-привлекателни за потребителите продукти. HOBOT се развива непрекъснато, благодарение на екипа си за научноизследователска и развойна дейност.

Робот за миене на прозорци HOBOT R3, 90W, 1 кв.м/4 мин., 3 режима
Роботът за почистване на прозорци HOBOT R3 е снабден с подобрена система за пръскане на течности. Уредът разполага с голям резервоар за вода от...
HOBOT
Редовна цена 899.00 лв. Цена 799.00 лв.
  • -100.00 лв.
Робот за миене на прозорци HOBOT 298 Blue, 72W, 1 кв.м/2.4 мин., 3 режима
HOBOT 298 е перфектния уред за почистване на стъклени повърхности и прозорци с или без рамка. Той е първият по рода си, който е оборудван с...
HOBOT
Редовна цена 589.00 лв. Цена 569.00 лв.
  • -20.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички