Филтрирай
Цена
5244лв.147225лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Винтови компресори за въздух

Винтови компресори за въздух на Топ Цени — Коледжиков

Винтов компресор за въздух

За разлика от буталните компресори, във винтовите няма клапани или други механични сили, които могат да причинят дисбаланс. Това позволява винтовият компресор да работи при високи скорости, като в същото време комбинира голям дебит с малки външни размери. Този тип са идеални за непрекъсната експлоатация на работното място и за  промишлени приложения. Има някои основни характеристики, които различават типовете, като работа без масло и с впръскване на масло, с опции с фиксирана скорост или работа със задвижване с променлива скорост. Основното предимство на ротационните винтови компресори е енергийната ефективност. Но този тип имат и много други предимства.

Те включват:

  • Ниско ниво на шум;
  • Заемат малко място;
  • Могат да работят постоянно;
  • Непрекъсната работа при температури до 46 градуса;
  • Нулева загуба на време за достигане на достатъчно налягане.

Винтови компресори за въздух от koledzhikov.bg

Основният принцип на тези машини за сгъстен въздух е, че мъжките и женските ротори се въртят в противоположни посоки. Това привлича въздух между тях. С напредването на въздуха по роторите намаляването на пространството между роторите и корпуса им води до компресия на въздуха. След това сгъстеният въздух се измества към изхода.

Ако не искате Вашият компресор да решава вместо Вас кога да работите, тогава изберете винтов тип. В тази категория можете да се доверите на производител FIAC, който е абсолютен лидер в сферата на производство на винтови компресори. В нашия магазин може да намерите също и буталнимоторни и акумулаторни компресори, както и голямо разнообразие от друга заваръчна и ВиК техника.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички