Филтрирай
Цена
279лв.1956лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Бензинови кастрачки за клони

Моторни кастрачки за клони | Градинска техника | Коледжиков

Какво е моторна кастрачка за клони?

Моторната кастрачна за клони, наричана още прътов трион, притежава голяма мощност, защото използва бензинов двигател. Шината й за рязане достига до 30 сантиметра. Използва се широко от професионалисти в горските стопанства и собственици на частни имоти, в чийто двор има големи дървета, а също така от общини, общински предприятия, професионални озеленители и фирми.

За да отрежете клон на височина над 4 метра, не ви е нужна стъбла. Бензиновият прътов трион разполага с достатъчно дълъг вал, за да ви позволи да извършите това, стоейки на земята.

Защо да изберете магазин Коледжиков?

В продуктовия ни асортимент ще откриете разнообразие от моторни кастрачки за клони на два производителя, които са лидери на пазара на градинска техника - HUSQVARNA и STIHL. Предлагаме достъпни цени, професионално обслужване, бърза доставка и гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в нашият богат на продукти онлайн магазин можете да направите своята поръчка като гост или чрез специалната опция “Бърза поръчка без регистрация”. Освен това може да заявите вашата поръчка по телефон, в страницата ни във Facebook или на e-mail адресът ни.

Какви са начините за доставка?

Може да доставим Вашата поръчка точно така, както я желаете. Предлагаме собствен разнос или чрез специализирана куриерска фирма.

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Можем да доставим всяка потвърдена поръчка, с гарантиран период между 1 и 3 работни дни, стига да е с наличност в склад. Когато е необходимо производствено време или внос, срокът на доставката на стоки може да се удължи на 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Кастрачки за клони моторни"?

Предлагат се мощни бензинови машини с цени около и над 1000 лева.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Фирма Коледжиков е професионален онлайн търговец и физически магазини. Ако нямате възможност да посетите на място наш магазин, винаги можете да се свържете с нас по телефон, e-mail или чрез страницата ни във Facebook.

Работим всеки ден от понеделник до събота.

Бензинова телескопична кастрачка за клони HUSQVARNA 525PT5S
Бензинова кастрачка за клони HUSQVARNA 525PT5S  е оборудвана с двигател, който предпазва околната среда от вредни емисии. Същевременно моделът е...
HUSQVARNA / ХУСКВАРНА
Редовна цена 1 399.00 лв.
Цена 1 250.00 лв.
  • -149.00 лв.
Бензинова телескопична кастрачка за клони STIHL HT 133
STIHL HT 133 е телескопична кастрачка с дължина, достигаща до 3.9 метра. Лекото й тегло, тънкото режещо приспособление и интегрираното...
STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 1 621.05 лв.
Цена 1 572.42 лв.
  • -3%
Бензинова кастрачка за клони - телескопична STIHL HT 135
STIHL HT 135 е телескопична кастрачка за клони, която е със сравнително леко тегло, голяма мощност и дава максимален комфорт по време на работа....
STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 2 015.88 лв.
Цена 1 955.40 лв.
  • -3%
Бензинова кастрачка за клони RAIDER RD-GPS01, 25.4 куб.см., 1 к.с., 25 см
RAIDER RD-GPS01 е кастрачка за клони, с която се достигат бързо и лесно високите и труднодостъпни места на дърветата. Оборудвана е с мощен и...
RAIDER
Редовна цена 319.00 лв.
Цена 279.99 лв.
  • -39.01 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички