Филтрирай
Цена
1143лв.1712лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Бензинови кастрачки за клони

Моторни кастрачки за клони | Градинска техника | Коледжиков

Какво представлява?

Моторната кастрачна за клони, наричана още прътов трион, притежава голяма мощност, защото използва бензинов двигател. Шината й за рязане достига до 30 сантиметра. Използва се широко от професионалисти в горските стопанства и собственици на частни имоти, в чийто двор има големи дървета, а също така от общини, общински предприятия, професионални озеленители и фирми.

За да отрежете клон на височина над 4 метра, не ви е нужна стъбла. Бензиновият прътов трион разполага с достатъчно дълъг вал, за да ви позволи да извършите това, стоейки на земята.

Защо да изберете магазин Коледжиков?

В продуктовия ни асортимент ще откриете разнообразие от моторни кастрачки за клони на два производителя, които са лидери на пазара на градинска техника - HUSQVARNA и STIHL. Предлагаме достъпни цени, професионално обслужване, бърза доставка и гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в нашият богат на продукти онлайн магазин можете да направите своята поръчка като гост или чрез специалната опция “Бърза поръчка без регистрация”. Освен това може да заявите вашата поръчка по телефон, в страницата ни във Facebook или на e-mail адресът ни.

Какви са начините за доставка?

Може да доставим Вашата поръчка точно така, както я желаете. Предлагаме собствен разнос или чрез специализирана куриерска фирма.

Каква е цената за доставка?

Цената на всяка доставка е зависима от типа на куриерската услуга – получаване в офис или на адрес. Ние поемаме транспортните разходи до вас, стига поръчката ви да е на стойност над 250 лв. При получаване в магазини Коледжиков не заплащате транспортна такса.

В какъв период ще получим продуктите?

Можем да доставим всяка потвърдена поръчка, с гарантиран период между 1 и 3 работни дни, стига да е с наличност в склад. Когато е необходимо производствено време или внос, срокът на доставката на стоки може да се удължи на 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Кастрачки за клони моторни"?

Предлагат се мощни бензинови машини с цени около и над 1000 лева.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Фирма Коледжиков е професионален онлайн търговец и физически магазини. Ако нямате възможност да посетите на място наш магазин, винаги можете да се свържете с нас по телефон, e-mail или чрез страницата ни във Facebook.

Работим всеки ден от понеделник до събота.

Прътова кастрачка за клони HUSQVARNA 525P4S

Прътова кастрачка за клони HUSQVARNA 525P4S ще ви накара да забравите напрежението в гърба и кръста, докато вършите градинската работа, благодарение на телескопичната си дръжка.

HUSQVARNA / ХУСКВАРНА
Редовна цена 1 230.00 лв. Цена 1 143.90 лв.
  • -7%
Бензинова телескопична кастрачка за клони STIHL HT 133

Телескопична кастрачка за клони STIHL HT 133 е лека, ергономична и мощна и е оборудвана със специално разработени допълнителни компоненти.

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 1 515.00 лв. Цена 1 439.25 лв.
  • -5%
Бензинова кастрачка за клони - телескопична STIHL HT 135

Бензинова кастрачка за клони STIHL HT 135 притежава телескопично рамо, благодарение на което достигате лесно високите части на дърветата.

ПОПИТАЙТЕ ЗА НАЛИЧНОСТ!

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 1 802.00 лв. Цена 1 711.90 лв.
  • -5%
Бензинова кастрачка за клони STIHL HT 134

Бензинова кастрачка за клони STIHL HT 134 има леко тегло, благодарение на което се минимизира умората на оператора при продължително рязане.

ПОПИТАЙТЕ ЗА НАЛИЧНОСТ!

STIHL / ЩИЛ
Редовна цена 1 679.00 лв. Цена 1 595.05 лв.
  • -5%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички