Филтрирай
Цена
659лв.29401лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Мобилни бензинови водоструйки

Мобилни бензинови водоструйки - Цени и Видове — Коледжиков

Мобилна водоструйка, подходяща за измиване на офроуд джипове, кросови мотори, ATV

С бензиновата водоструйка могат да бъдат почистени за нула време машини, превозни средства, инструменти, сгради и тераси. Почистването се извършва с помощта на водна струя с много високо налягане. Разпръскващите дюзи се различават по типа на разпръскване и изходното водно налягане. Оборудвани са със система за бързо свързване, което означава че подмяната им е бърза и лесна. Мобилните водоструйни машини се оборудват с дълги маркучи, което улеснява работата и увеличава обхвата на употреба, без да е необходимо да се преместват често. Водоструйките с функция за засмукване могат да изтеглят вода от открити водоизточници, като езера или басейни. Благодарение на филтър от неръждаема стомана може да се използва и дъждовната вода за измиване и почистване.

Мобилната водоструйка с бензинов двигател е:

  • По-мощна от електрическите модели;
  • Удобна за работа на строителни площадки;
  • Отлично проходима;
  • Независима от електрозахранване;
  • Високопроизводителна;
  • Създава висок дебит.

Мобилна бензинова водоструйка за почистване на упорити замърсявания

Преносимите бензинови водоструйки се характеризират преди всичко с мощните си двигатели. В сравнение с електрическите модели те са по-издръжливи, а използваните материали са значително по-устойчиви. Поради отличното си представяне се използват най-вече в професионалния сектор. Предимствата на тези машини за измиване с бензинов двигател очевидно са в тяхната гъвкава употреба. Както вече споменахме, не е необходимо електрозахранване, тъй като бензиновият двигател осигурява необходимата енергия. Освен това бензиновият мотор може да генерира значително по-високо водно налягане, така че силно замърсените повърхности да могат да се почистват без допълнителни химически почистващи препарати.

За да Ви улесним в намирането на правилния модел, ние събрахме най-добрите машини от този тип в нашата страница koledzhikov.bg с марка NILFISK, CIMEX, RTR, BOSCH, IMER, BLACK+DECKER, ELEKTRO MASCHINEN, HITACHI, HUSQVARNA, HYUNDAI, MICHELIN, PRAMAC, RAIDER, KARCHER, MAKITA, COMET, DEN SIN, BRIGGS & STRATTON и други.

Бензинова водоструйка COMET FDX 2 13/150, 5.0 к.с., 150 bar, 780 л/час
Водоструйка COMET FDX 2 13/150 работи със студена вода, която може да работи на места, където няма нито електрическо захранване, нито връзка с...
COMET
Редовна цена 1 558.00 лв. Цена 1 511.26 лв.
  • -3%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички