Филтрирай
Цена
1лв.74640лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Стационарни водоструйки

Стационарни водоструйки за автомивки, ферми, цехове ⋆ Коледжиков

Стационарни водоструйки за професионално приложение

Стационарните водоструйни машини за измиване с вода под високо налягане, отстояват висока производителност, сила и издръжливост. Стационарната технология се прилага в множество области, притежава много предимства и уникални функции.

Области на приложение на професионалните стационарни водоструйки

  • Автомобилната индустрия;
  • Ремонтните сервизи и гаражи;
  • Хранително-вкусовата промишленост;
  • На големи круизни кораби;
  • Металообработваща промишленост.

Професионални стационарни водоструйки за бизнеса

Професионалните машини за измиване със статичен монтаж може да са модели със и без подгряване на водата. Тези, които работят с топла вода са по-ефективни, тъй като топлината разтваря по-бързо мръсотията. Всички стационарни водоструйки за почистване и измиване са идеални за ежедневни, повтарящи се задачи, за употреба на открито и закрито. Гарантират ефективно, безопасно и икономично почистване на работното оборудване, интериора и екстериора на сградите, както и за поддръжка на автомобилния парк. Правните стандарти за употреба, като тези в хранителната индустрия, могат да се изпълнят точно с тези машини за почистване с вода. Друго предимство на стационарните устройства е изключително краткото време за започване на работа, което спестява в дългосрочен план работното време. Тези водоструйки предлагат и много по-висока производителност и сила от много мобилни модели.

Ние от koledzhikov.bg имаме удоволствието да Ви предложим професионални водоструйки IMER, BLACK+DECKER, ELEKTRO MASCHINEN, HITACHI, HUSQVARNA, HYUNDAI, PRAMAC, RAIDER, KARCHER, MAKITA, RTR, BOSCH, MICHELIN, NILFISK, CIMEX, COMET, DEN SIN, BRIGGS & STRATTON и други.

Стационарна водоструйка с подгряване NILFISK SH SOLAR 7P-170/1200 DSS

Стационарна дизелова пароструйка NILFISK SH SOLAR 7P-170/1200 DSS е идеална за промишления сектор, където машината трябва да се съхранява в техническо помещение далеч от мястото за почистване с вода под налягане.

NILFISK
Изчерпан
  • -3%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички