Филтрирай
Цена
6119лв.74640лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Мобилни дизелови водоструйки

Мобилни дизелови водоструйки на ниски цени ⋆ Коледжиков

С мобилна дизелова водоструйка няма нужда от електричество

Дизеловата водоструйна машина е универсална и лесна за използване там, където няма електричество. Благодарение на конструкцията на колела е много лесна за транспортиране, което я прави идеална за използване в строителната индустрия. Оборудвана е с пистолет за измиване с вода с високо налягане и подходяща за множество задачи по почистване на обекти, предмети и превозни средства. Гъвкавото приложение и усилената конструкция на шасито я правят удобна за работа по лоши и неравни терени. Предлага огромното предимство да може да работи напълно независимо от електричеството.

Предимства на мобилната водоструйка с дизелов двигател:

  • Безопасна е;
  • Лесна е за употреба;
  • Лесно се придвижва по неравни терени;
  • Независима е от електричеството;
  • Подходяща е за работа в тежки условия;
  • Стартира винаги и без проблеми, чрез издърпване на въже или електрически стартер.

Мобилна водоструйка за измиване на камиони, багери, трактори, фадроми, комбайни

Дизеловите водоструйки генерират водна струя с високо налягане, която би могла да се използва за премахване на плесен, мръсотия, прах, кал и мръсотия от различни обекти, като превозни средства, сгради, бетонни пътни настилки и много други индустриални приложения. Индустриалната водоструйка работи с надежден, издръжлив и високопроизводителен дизелов двигател.

Мобилните водоструйки с дизелов мотор, които ще намерите в тази продуктова категория са HITACHI, HUSQVARNA, HYUNDAI, MICHELIN, NILFISK, CIMEX, RTR, BOSCH, IMER, BLACK+DECKER, ELEKTRO MASCHINEN, PRAMAC, RAIDER, KARCHER, MAKITA, COMET, DEN SIN, BRIGGS & STRATTON и други.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички