DEN SIN

DEN SIN

Почистваща техника DEN SIN

Като част от Nilfisk Group, марка DEN SIN се реализира в професионалния бизнес с водоструйки и пароструйки от 1989 година насам. Компанията предлага широка гама от почистващ техника, състоящ се от:

Електрически, бензинови, дизелови водоструйки;

Пароструйки;

Машини за бластиране;

Всички те са ефективни и икономически изгодни решения за почистване в различни отрасли, като корабоплаване, строителство и други. Днес фирмата има силно глобално присъствие и се грижи за обслужването на хиляди клиенти по целия свят.

Със седалище в Сингапур, DEN SIN е посветила екипи от специалисти по продажби, техническо обслужване и поддръжка за клиенти, готови да предоставят на всички най-бързия стандарт за доставка в бранша. Компанията е сериозно ангажирана с вашия оперативен успех.

Вашият кораб работи в сурова среда, непрекъснато удрян от огромните солени вълни. Рутинната поддръжка и предотвратяване на разрушаването, предизвиквано от корозия е от съществено значение за благосъстоянието и дълголетието на вашия актив. За да премахнете наслоената ръжда от палубата и корпуса на кораба, предлага мобилни и стационарни водоструйки за бластиране.

Изберете професионална почистваща техника DEN SIN от магазин Коледжиков!

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички