Филтрирай
Цена
0лв.87508лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Професионални водоструйки

Професионални водоструйки ⋆ Цени ⋆ Коледжиков

Професионални водоструйки за измиване на превозни средства, сгради и дворове

Професионалните водоструйки са подходящи за широк спектър от задачи. При необходимост от премахване на графити, почистване на фасади, борба с плевели или измиване на превозни средства изберете професионална водоструйка с високо налягане. Предлагаме най-добрите машини за почистване, приложими в множество сектори, като хранително-вкусовата промишленост, обществения сектор, селското стопанство, почистването на кораби, както и за строителната индустрия и пътното строителство. 

Професионална водоструйка за почистване на камиони

Когато отстраняването на замърсяванията е много трудно се използват нашите машини за почистване с високо налягане. Благодарение на ултрависокото налягане, дори най-упоритите замърсявания и наслагвания могат да бъдат лесно отстранени. Професионалните водоструйни машини са изключително мощни и в същото време мобилни и лесни за транспортиране. Ергономичният пистолет на професионалните водоструйки за измиване под налягане е подготвен за дълги операции и има контролиран старт и стоп.

Предимства на професионални водоструйки предлагани от koledzhikov.bg

  • По-ниски разходи за поддръжка;
  • Икономия на електричество;
  • Здравина и издражливост;
  • Ефективност;
  • Мобилност.

Постигнете оптимизирани резултати от почистването с минимално използване на енергия и време с водоструйни машини CIMEX, COMET, DEN SIN, ELEKTRO MASCHINEN, HITACHI, HUSQVARNA, HYUNDAI, IMER, MICHELIN, NILFISK, PRAMAC, RAIDER, KARCHER, MAKITA, RTR, BLACK+DECKER, BOSCH, BRIGGS & STRATTON и други.

Професионална водоструйка KARCHER HD 5/15 C Plus, 2800W, 200 bar, 500 л/час
Водоструйка за обслужване на професионалната сфера KARCHER HD 5/15 C Plus е удобна за работа както права, така и в легнала позиция. Ръкохватката...
KARCHER / КЕРХЕР
Редовна цена 1 459.00 лв. Цена 1 339.00 лв.
  • -120.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички