Филтрирай
Цена
1280лв.17000лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Миксери за бетон и лепило

Миксери за бетон и лепило • Богат избор • Цени — Коледжиков

Миксер за строителни разтвори

Миксер за лепило са подходящи за разбъркване на сухи и силно вискозни материали, като множество видове хоросан, мазилки, замазки, бетон, циментова замазка, разтвори и други. Този компактен смесител може да се справи отлично в условията на строителната площадка.

Миксери за лепило и бетон

При избора на миксер за строителни материали изберете HITACHI, IMER, COLLOMIX, MILWAUKEE, RAIDER, RTR, RUBI, SPARKY, FESTOOL, MAKITA, METABO и STANLEY.

Миксер за бетон и лепило COLLOMIX LevMix

Промишлен миксер за бетон и лепило COLLOMIX LevMix е високопроизводителна професионална машина, характеризираща се с надеждност, здравина и отлични резултати при разбъркване на различни видове смеси. 

COLLOMIX
Цена 5 389.24 лв.
Миксер за бетон и лепило COLLOMIX Collomatic XM3-900

COLLOMIX Collomatic XM3-900 е висококачествен промишлен миксер за бетон и лепило, предназначен за професионална употреба. Подходящ е за разбъркване на различни видове строителни смеси. 

COLLOMIX
Цена 14 979.04 лв.
Миксер за бетон и лепило COLLOMIX AOX-S

Промишлен миксер за бетон и лепило COLLOMIX AOX-S е висококачествена машина за професионална употреба, при разбъркване на различни видове строителни смеси, включително циментови замазки, хоросан и други материали. 

COLLOMIX
Цена 5 199.06 лв.
Миксер за бетон и лепило COLLOMIX Collomatic XM2-650 230 V

Промишлен миксер за бетон и лепило COLLOMIX Collomatic XM2-650 е напълно автоматизирана немска машина, предназначена за професионална употреба. Работи с различни видове строителни смеси.

COLLOMIX
Цена 13 399.50 лв.
Миксер за строителни смеси COLLOMIX Collomatic TMS 2000

COLLOMIX Collomatic TMS 2000 е немска професионална машина за разбъркване на различни видове строителни смеси, като циментови замазки, хоросан, мазилки, лепила и други материали.

COLLOMIX
На запитване
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички