Филтрирай
Цена
89лв.5415лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически рендета

Електрически рендета за дърво • Дърводелски рендета — Коледжиков

Електрическо ренде

Независимо дали сте професионален дърводелец или човек, който обича да се занимава в свободното си време с дървообработване, дърводелското ренде е задължителен електроинструмент във Вашия инструментариум! То се използва широко за строителни и дървообработващи работи, но е станало толкова популярно, поради лекотата на използване, че дори и любителите го предпочитат. С него бързо и лесно се рендосва мека или твърда дървесина, премахват се обезцветените петна и се изглаждат ръбове. Тази машина е много лека, така че лесно можете да я изкачите по стълба, както и да я използвате в труднодостъпни зони. Дърводелците, строителите и производителите на мебели използват електрически рендета, за да изгладят грубите ръбове и неравности по детайли от дърво, получавайки възможно най-гладката повърхност.

Електрически рендета за дърво от koledzhikov.bg

Независимо дали дървообработката е Ваша професия или просто хоби, Вашият арсенал е непълен без едно ренде. За максимално качество и финес купете инструмент за рендосване на дърво с марка BLACK+DECKER, BOSCH, DeWALT, HITACHI, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, SPARKY, STANLEY.

Електрическо ренде RAIDER RDP-EP10S

Електрическо ренде RAIDER RDP-EP10S е професионален и сигурен уред за рендосване на дървени материали с висока производителност и дълъг експлоатационен живот.

Подарък: Ножове за ренде 82x5.5x1.2 мм 2 броя к-т HSS, Ролетка 5 м х 25 мм. (Валидност: 01.04 - 31.05 2021 г.)

RAIDER
Цена 139.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички