Филтрирай
Цена
43лв.880лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически прободни триони (зеге)

Електрически прободни триони Зеге • Достъпни цени — Коледжиков

Електрически прободен трион / зеге

Това е най-мощният тип зеге и тъй като е свързано към непрекъснато захранване има неограничено време за работа. Голямата сила, която притежават тези електроинструменти означава, че са в състояние ефективно да разрязват материали, като:

  • Твърда дървесина;
  • Метал;
  • Пластмаса;
  • Алуминий и други.

Електрически прободни триони от koledzhikov.bg

При работа с електрически прободен трион не се налага да спирате за подмяна или презареждане на батерии. Ще оцените още и лекото им тегло, което при продължителен период на работа е от съществено значение. Няма да натоварите ръцете си, а дългото рязане няма да бъде толкова изморително. Електрическите прободни триони са с възможност за рязане под ъгъл 90° или 45°. Смяната на ножове се осъществява без използване на никакви инструменти. Ако режете пластмаса, тя няма да се стопи или деформира по никакъв начин, което е изключително важно.

Марките електрически прободни триони, които ние от koledzhikov.bg Ви представяме, са BLACK+DECKER, BOSCH, DEWALT, FESTOOL, HITACHI, MAKITA, MAKTEC, RAIDER, RTR, SKIL, SPARKY и STANLEY.

Електрически прободен трион/зеге MAKTEC MT431

Прободен трион/зеге с махален ход MAKTEC MT431 има компактен и иновативен дизайн, който позволява лесна и удобна употреба, съхранение и работа. Високопроизводителната отрезна машина се предлага на изключително изгодна цена.

MAKTEC
Цена 114.00 лв.
Електрически прободен трион MAKITA 4329

Електрически прободен трион 4329 MAKITA има иновативен и компактен дизайн подпомагащ лесното и удобно съхранение, работа и транспортиране на инструмента. Зегето е с мощност 450 Вата и гарантира перфектни резултати без излишни усилия.

MAKITA / МАКИТА
Цена 136.31 лв.
Електрически прободен трион/зеге HITACHI - HiKOKI CJ160V

Прободен трион/зеге CJ160V HITACHI се характеризира с висока мощност, здравина, качество и иновативен дизайн. Висококачественото зеге е предназначено за рязане на дърво и метал.

HITACHI - HIKOKI
Цена 457.23 лв.
Електрически прободен трион/зеге DeWALT DW333K

Прободен трион/зеге DW333K DeWALT се характеризира с ниски нива на шум и вибрации и има компактен дизайн и ниско тегло. Иновативният инструмент за рязане има мощност 710 Вата и напрежение 230 Волта.

DeWALT
Цена 450.62 лв.
Електрически прободен трион BOSCH GST 25 Metal

Електрическо зеге GST 25 Metal BOSCH се характеризира с високо качество на изработка, иновативност, здравина, надеждност и сигурност. Електроинструментът има работна мощност от 670 Вата.

BOSCH / БОШ
Цена 428.00 лв.
Електрически прободен трион/зеге BLACK+DECKER KS501-XK

Електрически прободен трион/зеге KS501 BLACK&DECKER е компактна, лека и удобна за употреба отрезна машина за дърво. Високопроизводителният електроинструмент има мощност 400 Вата.

BLACK+DECKER
Цена 64.00 лв.
Електрически прободен трион/зеге FESTOOL PSB 420 EBQ-Plus

Прободен трион/зеге PSB 420 EBQ-Plus FESTOOL е предназначен за рязане в дърво и гарантира перфектни резултати без усилия. Високопроизводителната машина за рязане се характеризира с мощност, здравина и качество.

FESTOOL
Цена 879.60 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички