Филтрирай по:
Цена
35 лв. 888 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Електрически прободни триони (зеге)

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 62 артикул(а)
Електрически прободен трион RAIDER RDP-JS21

Прободен трион RAIDER RDP-JS21 е изработен от висококачествени и износоустойчиви материали, гарантиращи здравина, издръжливост и дълъг живот на експлоатация.

RAIDER
Редовна цена 89.00 лв. -10% Цена 80.10 лв.
  • -10%
Брой:
Електрически прободен трион MAKTEC MT431

Прободен трион с махален ход MAKTEC MT431 има компактен и иновативен дизайн, който позволява лесна и удобна употреба, съхранение и работа. Високопроизводителната отрезна машина се предлага на изключително изгодна цена.

MAKTEC
Цена 113.00 лв.
Брой:
Електрически прободен трион MAKITA 4327

Електрически прободен трион 4327 MAKITA има компактен и иновативен дизайн, гарантиращ лесна и удобна употреба. Високопроизводителната машина за рязане на дърво и метал има мощност 450 Вата.

MAKITA / МАКИТА
Цена 151.00 лв.
Брой:
Електрически прободен трион MAKITA 4329

Електрически прободен трион 4329 MAKITA има иновативен и компактен дизайн подпомагащ лесното и удобно съхранение, работа и транспортиране на инструмента. Зегето е с мощност 450 Вата и гарантира перфектни резултати без излишни усилия.

MAKITA / МАКИТА
Цена 135.00 лв.
Брой:
Електрически прободен трион HITACHI CJ90VST
Компактно електрическо зеге CJ90VST HITACHI се характеризира с високо качество, здравина, ефективност и надеждност. Мощната отрезна машина има работна мощност 705 Вата и напрежение 230 Волта.
HITACHI
Цена 171.00 лв.
Брой:
Електрически прободен трион DeWALT DW333K

Прободен трион DW333K DeWALT се характеризира с ниски нива на шум и вибрации и има компактен дизайн и ниско тегло. Иновативният инструмент за рязане има мощност 710 Вата и напрежение 230 Волта.

DeWALT
Цена 446.00 лв.
Брой:
Електрически прободен трион BOSCH GST 25 Metal

Електрическо зеге GST 25 Metal BOSCH се характеризира с високо качество на изработка, иновативност, здравина, надеждност и сигурност. Електроинструментът има работна мощност от 670 Вата.

BOSCH / БОШ
Цена 428.00 лв.
Брой:
Електрически прободен трион BOSCH PST 670

Електрически прободен трион PST 670 BOSCH се характеризира с високо качество, здравина, мощност и иновативност. Електроинструментът има работна мощност 500 Вата и напрежение 230 Волта.

BOSCH / БОШ
Цена 118.00 лв.
Брой:
Електрически прободен трион FESTOOL PSB 420 EBQ-Plus

Прободен трион PSB 420 EBQ-Plus FESTOOL е предназначен за рязане в дърво и гарантира перфектни резултати без усилия. Високопроизводителната машина за рязане се характеризира с мощност, здравина и качество.

FESTOOL
Цена 871.00 лв.
Брой:
Електрически прободен трион BLACK+DECKER KS901PEK

Прободен трион KS901PEK BLACK&DECKER се характеризира с бързо и лесно рязане, голяма мощност и високо качество. Отрезната машина е предназначена за рязане в дърво, метал и алуминий.

BLACK+DECKER
Цена 103.00 лв.
Брой:
Електрически прободен трион RAIDER RDI-JS29

Прободен трион RAIDER RDI-JS29 е компактен и лек електроинструмент за рязане в дърво и метал. Мощната отрезна машина гарантира висококачествени резултати без усилия.

RAIDER
Редовна цена 98.00 лв. -10% Цена 88.20 лв.
  • -10%
Брой:
Електрически прободни триони на Хит Цени — Коледжиков

Електрически прободен трион / зеге

Това е най-мощният тип зеге и тъй като е свързано към непрекъснато захранване има неограничено време за работа. Голямата сила, която притежават тези електроинструменти означава, че са в състояние ефективно да разрязват материали, като:

  • Твърда дървесина;
  • Метал;
  • Пластмаса;
  • Алуминий и други.

Електрически прободни триони от koledzhikov.bg

При работа с електрически прободен трион не се налага да спирате за подмяна или презареждане на батерии. Ще оцените още и лекото им тегло, което при продължителен период на работа е от съществено значение. Няма да натоварите ръцете си, а дългото рязане няма да бъде толкова изморително. Електрическите прободни триони са с възможност за рязане под ъгъл 90° или 45°. Смяната на ножове се осъществява без използване на никакви инструменти. Ако режете пластмаса, тя няма да се стопи или деформира по никакъв начин, което е изключително важно.

Марките електрически прободни триони, които ние от koledzhikov.bg Ви представяме, са BLACK+DECKER, BOSCH, DEWALT, FESTOOL, HITACHI, MAKITA, MAKTEC, RAIDER, RTR, SKIL, SPARKY и STANLEY.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички