Филтрирай
Цена
39лв.1880лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Нивелири

Нивелири на Топ Цени — Коледжиков

Лазерен нивелир

Лазерният нивелир е геодезичен уред, който служи за нивелиране и определяне на разликата във височината между две дадени точки. Или казанo по-просто се използва, за да се определи колко наклонена или права е дадена повърхност, като се проектира червен или зелен светлинен лъч върху или около нея. Малките традиционни модели могат да се използват във всяко домакинство, за да окачите картина, да поставите килим или да положите плочки, докато по-големите индустриални видове са подходящи за работа на открито и на строителни обекти.

Как се използва лазерен нивелир?

  • Поставете нивелира на равна повърхност или стойка;
  • Включете го;
  • Ако това е самонивелиращ се модел, позволете му за момент да се самоизравни;
  • Устройството излъчва лазер под формата на права линия, която се проектира върху стена или друг обект.

Лазерни нивелири от koledzhikov.bg

Купете на ТОП цена измервателна техника за нивелиране с марка BLACK+DECKER, BOSCH, CIMEX, DeWALT, KAPRO, LASERLINER, MAKITA, SOLA и STANLEY.

Лазерен нивелир BOSCH Quigo II

Лазерен линеен нивелир BOSCH Quigo II проектира два линеални взаимно перпендикулярни лъча и по този начин очертава ясно видим кръст, като вертикалната линия захваща частично пода и тавана.

BOSCH / БОШ
Цена 106.00 лв.
Лазерен нивелир KAPRO 891 Prolaser

Лазерен линеен нивелир KAPRO 891 Prolaser е лек, компактен и удобен за работа инструмент,намиращ множество приложения, като за поставяне на дюшеме, монтаж на плочки, тапети, панели, ламперии, фризове и други.

KAPRO
Цена 118.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички