Филтрирай
Цена
43лв.2546лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически ъглошлайфи

Ъглошлайфи електрически ⋆ Ъглошлайфове ⋆ Коледжиков

Електрически ъглошлайф

Ъглошлайфът е неразделна част от инструментариума на всеки домашен и професионален майстор. Независимо дали се опитвате да прережете метал или да премахнете петна и ръжда от метални повърхности, този инструмент ще Ви помогне във всяка задача. Използвайки диск за метал, който се движи с 10 000 оборота в минута, рязането на арматура е многократно по-бързо от това с ръчна ножовка. Тези електроинструмент е универсален и се използва, както при изграждане на конструкции от стомана, така и при ремонт на автомобили. Електрически ъглошлайф Ви е необходим когато извършват някакъв вид металообработка, като рязане, заваряване или премахване на боя. Ще ускори работата и при рязане на PVC тръби.

В koledzhikov.bg ще намерите ъглошлайф от производители, като MILWAUKEE, HIKOKI, BLACK+DECKER, BOSCH, DEWALT, FLEX, HITACHI, HUSQVARNA, MAKITA, MAKTEC, RAIDER, SPARKY и STANLEY. Освен това ще получите безплатна доставка за поръчка над 250 лева, както и удължена гаранция.

Електрически ъглошлайф RAIDER RD-AG34

Ъглошлайф RAIDER RD-AG34 се предлага в комплект с допълнителна ръкохватка, която можете да монтирате в три различни позиции, според Вашата необходимост. 

Подарък: Диск диамантен TURBO 125x22.2 мм., тънък 1.5 мм RD-DD22 (Валидност: 01.04 - 31.05 2021 г.)

RAIDER
Цена 49.98 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички