Филтрирай
Цена
98лв.1335лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Акумулаторни прободни триони (зеге)

Акумулаторни прободни триони Зеге • Достъпни цени — Коледжиков

Акумулаторен прободен трион / зеге

Най-същественото предимство от използването на акумулаторно зеге е неговата преносимост. Тъй като няма захранващ кабел, ще можете да използвате инструмента практически навсякъде, дори детайлът да е в труднодостъпна зона. Акумулаторните прободни триони са предназначени за професионалисти и любители. Подходящи са за работа на строителната площадка или в домашната градина. Задвижват се от акумулаторни батерии, което означава, че е необходимо да подберете модел според Вашите нужди. Ако ще режете дебели материали, тогава е по-добре да изберете зеге с повече мощност, като например 36 V батерия, която няма да се изтощи бързо.

Прободни триони в koledzhikov.bg

Ако притежавате няколко акумулаторни електроинструмента с една и съща марка и серия, може да използвате една акумулаторна батерия за всички. Ножовете се подменят бързо, без да се използва допълнителен инструмент.

Акумулаторните прободни триони се справят перфектно с рязане на:

 • Дърво; 
 • Метал;
 • Алуминии;
 • Пластмаса. 

Постоянно поддържана наличност и бърза доставка на зеге с марка BOSCH, DEWALT, GREENWORKS, HITACHI, MAKITA и STANLEY!

  Акумулаторен прободен трион BOSCH GST 10.8 V-Li

  Акумулаторен прободен трион BOSCH GST 10.8 V-Li разполага с вградено работно осветление и удобна ръкохватка с гумирани елементи, за да се чувствате максимално уверени в действията си. 

  BOSCH / БОШ
  Цена 463.00 лв.
  Акумулаторен прободен трион/зеге MAKITA JV101DZ

  Прободен трион/зеге MAKITA JV101DZ се предлага на изгодна цена и гарантира високо качество и ефективни резултати. Акумулаторно зеге работи с литиево-йонна батерия с напрежение 10.8 V.

  MAKITA / МАКИТА
  Цена 197.00 лв.
  Акумулаторен прободен трион MAKITA DJV182Z

  Прободен трион MAKITA DJV182Z е компактен и удобен за употреба уред за обработка на дървени повърхности. Акумулаторната отрезна машина гарантира перфектни резултати и безпроблемна работа.

  MAKITA / МАКИТА
  Цена 563.00 лв.
  Акумулаторен прободен трион MAKITA DJV181RFJ

  Акумулаторно зеге DJV181RFJ MAKITA се характеризира с високо качество на изработка, надеждност и ефективност. Мощният прободен трион на батерии има ергономичен дизайн и удобна ръкохватка.

  MAKITA / МАКИТА
  Цена 1 056.00 лв.
  Акумулаторен прободен трион MAKITA DJV182RFJ

  Акумулаторен прободен трион DJV182RFJ MAKITA е предназначен за рязане на дървени повърхности. Високопроизводителното зеге има капацитет на рязане в дърво 135 милиметра и работи с презареждаща се батерия.

  MAKITA / МАКИТА
  Цена 1 089.00 лв.
  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички