Филтрирай по:
Цена
88 лв. 1242 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Акумулаторни прободни триони (зеге)

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 39 артикул(а)
Акумулаторен прободен трион BOSCH GST 10.8 V-Li

Акумулаторен прободен трион BOSCH GST 10.8 V-Li разполага с вградено работно осветление и удобна ръкохватка с гумирани елементи, за да се чувствате максимално уверени в действията си. 

BOSCH / БОШ
Цена 463.00 лв.
Брой:
Акумулаторен прободен трион MAKITA DJV182Z

Прободен трион MAKITA DJV182Z е компактен и удобен за употреба уред за обработка на дървени повърхности. Акумулаторната отрезна машина гарантира перфектни резултати и безпроблемна работа.

MAKITA / МАКИТА
Цена 563.00 лв.
Брой:
Акумулаторен прободен трион MAKITA DJV181RFJ

Акумулаторно зеге DJV181RFJ MAKITA се характеризира с високо качество на изработка, надеждност и ефективност. Мощният прободен трион на батерии има ергономичен дизайн и удобна ръкохватка.

MAKITA / МАКИТА
Цена 1 056.00 лв.
Брой:
Акумулаторен прободен трион MAKITA DJV182RFJ

Акумулаторен прободен трион DJV182RFJ MAKITA е предназначен за рязане на дървени повърхности. Високопроизводителното зеге има капацитет на рязане в дърво 135 милиметра и работи с презареждаща се батерия.

MAKITA / МАКИТА
Цена 1 089.00 лв.
Брой:
Акумулаторен прободен трион MILWAUKEE M18FJS

Акумулаторен прободен трион MILWAUKEE M18FJS има 5-степенно махаловидно движение, за по-голяма производителност и възможност за рязане под ъгъл 45 градуса.

MILWAUKEE
Редовна цена 560.00 лв. -7% Цена 520.80 лв.
  • -7%
Брой: Купи
Акумулаторни прободни триони на Топ Цени — Коледжиков

Акумулаторен прободен трион / зеге

Най-същественото предимство от използването на акумулаторно зеге е неговата преносимост. Тъй като няма захранващ кабел, ще можете да използвате инструмента практически навсякъде, дори детайлът да е в труднодостъпна зона. Акумулаторните прободни триони са предназначени за професионалисти и любители. Подходящи са за работа на строителната площадка или в домашната градина. Задвижват се от акумулаторни батерии, което означава, че е необходимо да подберете модел според Вашите нужди. Ако ще режете дебели материали, тогава е по-добре да изберете зеге с повече мощност, като например 36 V батерия, която няма да се изтощи бързо.

Прободни триони в koledzhikov.bg

Ако притежавате няколко акумулаторни електроинструмента с една и съща марка и серия, може да използвате една акумулаторна батерия за всички. Ножовете се подменят бързо, без да се използва допълнителен инструмент.

Акумулаторните прободни триони се справят перфектно с рязане на:

  • Дърво; 
  • Метал;
  • Алуминии;
  • Пластмаса. 

Постоянно поддържана наличност и бърза доставка на зеге с марка BOSCH, DEWALT, GREENWORKS, HITACHI, MAKITA и STANLEY!

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички