Филтрирай по:
Цена
0лв.1301лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически виброшлайфове

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-20 от общо 37 артикул(а)
  Електрически виброшлайф RAIDER RD-SA21

  Виброшлайф RAIDER RD-SA21 е компактен, лек и удобен за работа инструмент, предназначен за обработване на дървени материали, на базата на електрически двигател с мощност от 180 Вата. 

  Електрически виброшлайф RAIDER RD-SA21 от топ производител в Колежиков
  Редовна цена 36.00 лв. -10% Цена 32.40 лв.
  • -10%
  Брой:
  Електрически виброшлайф BLACK+DECKER KA400

  Електрически вибрационен шлайф BLACK&DECKER KA400 е високопроизводителна професионална машина, за премахване на покрития като бои, лакове и други, от дървени материали, чрез шлифоване. 

  Електрически виброшлайф BLACK+DECKER KA400 от топ производител в Колежиков
  На запитване
  Брой: Повече
  Електрически виброшлайфове на Хит Цени — Коледжиков

  Електрически виброшлайф и неговото приложение

  Вибрационна шлайфмашина е идеална за фини довършителни работи върху дървени повърхности, с които дисковите и лентови шлайфове не могат да се справят. Ръчното шлайфане е подходящо за дребни детайли, но когато става въпрос за обработка на големи повърхности изберете електрически виброшлайф. Захранва се директно от електрическата мрежа и може да работи непрекъснато, осигурявайки висока производителност. С вибрационен шлайф успешно ще отстраните боя, лак и замърсяване от дървени предмети.

  В много ситуации нищо не може да надмине електрическия виброшлайф:

  • Изработка на мебели - Без значение дали сте любител или професионален майстор, всеки производител на мебели се нуждае от вибрационна шлайфмашина;
  • Изработка на шкафове - Има разлика между изработката на мебели и шкафове. Мебелите включват много свободно стоящи парчета, докато шкафовете обикновено включват вградени и заключващи компоненти, около които може да се шлайфа само с електрически виброшлайф;
  • Изграждане на стълбище - Това е дърводелска задача, която изисква шлайфане на голяма повърхност. Ускорете този процес, като използвате вибрационен шлайф;
  • Производство на играчки - Ако сте един от занаятчиите, който създава детски играчки, шлифовъчните машини ще улеснят работата Ви.

  Предлагаме електрически виброшлайфове с марка BLACK+DECKER, BOSCH, DEWALT, FESTOOL, HITACHI, MAKITA, RAIDER, RTR и SKIL.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички