Филтрирай
Цена
16 лв. 2109 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Пневматични такери

Пневматични такери за пирони - Цени — Коледжиков

Какво е пневматичен такер?

Пневматичният такер е инструмент, който се използва за забиване на пирони и скоби в дърво или метал. Захранва се със сгъстен въздух и често се използва в строителството и тапицерството. Конструкцията на пневматичния пистолет е много проста. Затова, ако е изработен от качествени материали, ще издържи много дълго време.

Основните елементи на пневматичният такер са корпус, отделение за скоби, стартова система, бутало и цилиндър, механизъм за разпределение на въздуха и ударна система. Скобите обикновено се поставят с щипка, след забиването на една, втората се подава автоматично в ударния механизъм. Когато такерът се доближи до повърхността, спусъкът се издърпва. Той позволява на сгъстения въздух да премине през системата за разпределение на въздуха, след което влиза в цилиндъра и рязко движи буталото. Буталото предава сила на ударника, който всъщност удря скобата и я задвижва.

Предимства на пневматичните такери

Пневматичните такери имат по-висока производителност от електрическите. Това е така, защото забиват скобите по-бързо и с по-голяма сила. Поддръжката на инструмента също е по-лесна. По-малкото подвижни части на пневматичния такер и липсата на електрически мотор, помагат да се поддържат ниски експлоатационните разходи.

Защо да купим пневматичен такер от koledzhikov.bg

Екипът на магазин Коледжиков има дългогодишен опит в продажбата на пневматични такери. При нас ще откриете богат избор на модели на марките ABAC, AIRCRAFT, DEWALT, HITACHI, FERVI, MAKITA или RAIDER. На ваше разположение сме за въпроси и разясняване на основните характеристики на всеки модел. За удобство сме предоставили възможност да сортирате артикулите по цена, популярност, новост и промоция. 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички