Филтрирай по:
Цена
98лв.1166лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически гайковерти

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)
  Електрически ударен гайковерт MILWAUKEE IPWE400R

  Ударен гайковерт MILWAUKEE IPWE400R е професионален електрически инструмент, който се характеризира с голяма здравина, висока ефективност и дълготрайност при продължителна употреба. 

  Електрически ударен гайковерт MILWAUKEE IPWE400R от топ производител в Колежиков
  Цена 865.00 лв.
  Брой:
  Електрически ударен гайковерт RAIDER RD-EIW05

  Електрически ударен гайковерт RAIDER RD-EIW05 се използва при всякакви дейности по ремонт, поддръжка или монтаж на крепежни елементи на превозни средства, или в строителството.

  Електрически ударен гайковерт RAIDER RD-EIW05 от топ производител в Колежиков
  Редовна цена 179.00 лв. -10% Цена 161.10 лв.
  • -10%
  Брой:
  Електрически гайковерти на Топ Цени — Коледжиков

  Електрически гайковерт

  Гайковертът е електроинструмент, използван за затягане или разхлабване на различни видове крепежни елементи, без да се извършва физическо усилие. Проектиран е да осигурява висок въртящия момент с минимални усилия от страна на потребителя, като съхранява енергия, която внезапно подава към изходния вал. По този начин развива дори ръждясали и клеясали гайки. Електрическия гайковерт е изключително удобен за използване, защото цялата енергия се предава директно към крепежния елемент, а не към ръката. В резултат на това, усукващото движение, известно като реакционен въртящ момент, което усещате, когато използвате електрическа бормашина, на практика се елиминира. Електрически гайковерт се използва в много отрасли, като например ремонт на автомобили, поддръжка на промишлено оборудване, сглобяване на продукти, големи строително монтажни работи и всякаква друга дейност, която е свързана със завиване на стотици болтове и гайки ежедневно.

  Ако все още нямате или желаете да закупите нов, изберете от марки, като METABO, DEWALT, HITACHI, MILWAUKEE и MAKITA.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички