Филтрирай по:
Цена
89 лв. 1166 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Електрически гайковерти

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)
Електрически ударен гайковерт MILWAUKEE IPWE400R

Ударен гайковерт MILWAUKEE IPWE400R е професионален електрически инструмент, който се характеризира с голяма здравина, висока ефективност и дълготрайност при продължителна употреба. 

MILWAUKEE
Редовна цена 865.00 лв. -7% Цена 804.45 лв.
  • -7%
Брой:
Електрически ударен гайковерт RAIDER RD-EIW05

Електрически ударен гайковерт RAIDER RD-EIW05 се използва при всякакви дейности по ремонт, поддръжка или монтаж на крепежни елементи на превозни средства, или в строителството.

RAIDER
Редовна цена 179.00 лв. -10% Цена 161.10 лв.
  • -10%
Брой:
Електрически гайковерти на Топ Цени — Коледжиков

Електрически гайковерт

Гайковертът е електроинструмент, използван за затягане или разхлабване на различни видове крепежни елементи, без да се извършва физическо усилие. Проектиран е да осигурява висок въртящия момент с минимални усилия от страна на потребителя, като съхранява енергия, която внезапно подава към изходния вал. По този начин развива дори ръждясали и клеясали гайки. Електрическия гайковерт е изключително удобен за използване, защото цялата енергия се предава директно към крепежния елемент, а не към ръката. В резултат на това, усукващото движение, известно като реакционен въртящ момент, което усещате, когато използвате електрическа бормашина, на практика се елиминира. Електрически гайковерт се използва в много отрасли, като например ремонт на автомобили, поддръжка на промишлено оборудване, сглобяване на продукти, големи строително монтажни работи и всякаква друга дейност, която е свързана със завиване на стотици болтове и гайки ежедневно.

Ако все още нямате или желаете да закупите нов, изберете от марки, като METABO, DEWALT, HITACHI, MILWAUKEE и MAKITA.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички