Филтрирай
Цена
105лв.1085лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически гайковерти

Електрически гайковерти ⋆ Ел. инструменти ⋆ Коледжиков

Електрически гайковерт

Гайковертът е електроинструмент, използван за затягане или разхлабване на различни видове крепежни елементи, без да се извършва физическо усилие. Проектиран е да осигурява висок въртящия момент с минимални усилия от страна на потребителя, като съхранява енергия, която внезапно подава към изходния вал. По този начин развива дори ръждясали и клеясали гайки.

Електрическият гайковерт е изключително удобен за използване, защото цялата енергия се предава директно към крепежния елемент, а не към ръката. В резултат на това усукващото движение, известно като реакционен въртящ момент, което усещате, когато използвате електрическа бормашина, на практика се елиминира.

Електрически гайковерт се използва в много отрасли, като например ремонт на автомобили, поддръжка на промишлено оборудване, сглобяване на продукти, големи строително монтажни работи и всякаква друга дейност, която е свързана със завиване на стотици болтове и гайки ежедневно.

Ако все още нямате или желаете да закупите нов, изберете от марки като METABO, DEWALT, HITACHI, MILWAUKEE и MAKITA.

Електрически ударен гайковерт MILWAUKEE IPWE400R

Ударен гайковерт MILWAUKEE IPWE400R е професионален електрически инструмент, който се характеризира с голяма здравина, висока ефективност и дълготрайност при продължителна употреба. 

MILWAUKEE
Редовна цена 865.00 лв.
Цена 804.45 лв.
  • -7%
Електрически ударен гайковерт RAIDER RD-EIW05

Гайковерт RAIDER RD-EIW05 е електрически ударен инструмент, който може да се използва при всякакви дейности като ремонт, поддръжка или монтаж на крепежни елементи на превозни средства или в строителството.

RAIDER
Цена 179.98 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички