Филтрирай
Цена
109лв.1511лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Акумулаторни ъглошлайфи

Ъглошлайфи акумулаторни ⋆ Ъглошлайфове ⋆ Коледжиков

Акумулаторен ъглошлайф

Независимо дали ще се използва за домашна или професионална употреба, акумулаторния ъглошлайф е един от най-важните електроинструменти, които трябва да притежавате. Преносим е и е достатъчно мощен, за да се справи с рязането на метал, шлайфане на бетон и полиране на места без електрозахранване. Въпреки че електрическите са по-мощни, безкабелния ъглошлайф е много по-удобен за работа, защото няма оплитащи се кабели. Разполага с достатъчно мощност, за да се справи с повечето основни задачи.

Разгледайте предлаганите от Нас акумулаторни ъглошлайфи. Повечето модели притежават уникални и практични функции. Може да закупите продукти с марка MILWAUKEE, HIKOKI, BOSCH, DEWALT, HITACHI, MAKITA, STANLEY и STIHL.

Акумулаторен ъглошлайф MILWAUKEE M18 CAG115X

Акумулаторен ъглошлайф MILWAUKEE M18 CAG115X е оборудван с безчетков двигател от 18V, който се захранва от акумулаторни батерии от система M18 и постига висока производителност, благодарение на високи обороти и голяма издръжливост на натоварване.

MILWAUKEE
Редовна цена 496.00 лв.
Цена 461.28 лв.
  • -7%
Акумулаторен ъглошлайф MILWAUKEE M18 CAG115XPD-0X

Ъглошлайф MILWAUKEE M18 CAG115XPD-0X е акумулаторен инструмент за шлайфане и рязане на голямо разнообразие от материали, чрез дискове с диаметър 115 мм. Работните обороти на машината достигат 8500 в минута, благодарение на 18 V електромотор.

MILWAUKEE
Редовна цена 532.00 лв.
Цена 494.76 лв.
  • -7%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички