Филтрирай по:
Цена
3 лв. 2660 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Масла за двутактови двигатели

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 26 артикул(а)
Масла за двутактови двигатели

Двутактови двигателни масла

По принцип моторното масло за двутактовите бензинови двигатели не се различава особено много от това за четиритактовите. Подобно на другите видове масла, двутактовото масло се предлага в три различни варианта:

  • Минерално - произведено е от базови масла, които се получават директно от петролни дестилати;
  • Полусинтетично - то е смес от минерални масла и синтетични базови масла;
  • Напълно синтетично - структурата му съдържа базови масла, които се получават синтетично или не директно от петролни дестилати.

Двутактовите моторни масла се използват в много и различни машини в строителната и градинската техника, в скутери и други машини. Градинските машини, като косачки, тримери, резачки и много други са оборудвани точно с двутактов двигател.

Минерално масло

Това е рафиниран петролен продукт, който се подлага на обработка в широк температурен диапазон, като се обогатява с добавки, за да може да отговори на изискванията на двутактовите двигатели. Този тип масло работи много добре в мотори, които не се подлагат на екстрeмно натоварване.

Полусинтетично масло

Полусинтетиката е съчетание от синтетични и минерални масла в перфектно съотношение за максимална производителност и по-ниска крайна цена. Синтетичните съставки повишават вискозитета и износоустойчивостта дори при по-високи температури и натоварване. Полусинтетичните двигателни масла могат да предлагат по-добри резултати при по-ниски температури, на базата на изискванията.

Синтетично масло

Напълно синтетичното масло за двутактови машини се основава изцяло на синтеза. Това означава, че е и с по-високо качество от полусинтетичното масло. Поради тази причина е и малко по-скъпо. Притежава отлични смазочни свойства и устойчивост на температурното влияние. Работи добре при високи температури и при пълно натоварване. По отношение на образуването на сажди и изгарянето няма нищо, което да Ви кара да се тревожите, защото всичко е сведено до минимум. В повечето случаи дори показва много по-добра производителност, отколкото задава производителя.

Купете двутактово масло за вашата градинска машина от koledzhikov.bg

Преди да закупите двутактово масло e важно да изберете неговия тип и марка, които ще работят най-добре с вашата машина. Тук се предлагат много и различни продукти от доказани производители с отлична репутация.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички