Филтрирай
Цена
2лв.2868лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Масла за двутактови двигатели

Масла за двутактови двигатели — Коледжиков

Двутактови двигателни масла

По принцип моторното масло за двутактовите бензинови двигатели не се различава особено много от това за четиритактовите. Подобно на другите видове масла, двутактовото масло се предлага в три различни варианта:

  • Минерално - произведено е от базови масла, които се получават директно от петролни дестилати;
  • Полусинтетично - то е смес от минерални масла и синтетични базови масла;
  • Напълно синтетично - структурата му съдържа базови масла, които се получават синтетично или не директно от петролни дестилати.

Двутактовите моторни масла се използват в много и различни машини в строителната и градинската техника, в скутери и други машини. Градинските машини, като косачки, тримери, резачки и много други са оборудвани точно с двутактов двигател.

Минерално масло

Това е рафиниран петролен продукт, който се подлага на обработка в широк температурен диапазон, като се обогатява с добавки, за да може да отговори на изискванията на двутактовите двигатели. Този тип масло работи много добре в мотори, които не се подлагат на екстрeмно натоварване.

Полусинтетично масло

Полусинтетиката е съчетание от синтетични и минерални масла в перфектно съотношение за максимална производителност и по-ниска крайна цена. Синтетичните съставки повишават вискозитета и износоустойчивостта дори при по-високи температури и натоварване. Полусинтетичните двигателни масла могат да предлагат по-добри резултати при по-ниски температури, на базата на изискванията.

Синтетично масло

Напълно синтетичното масло за двутактови машини се основава изцяло на синтеза. Това означава, че е и с по-високо качество от полусинтетичното масло. Поради тази причина е и малко по-скъпо. Притежава отлични смазочни свойства и устойчивост на температурното влияние. Работи добре при високи температури и при пълно натоварване. По отношение на образуването на сажди и изгарянето няма нищо, което да Ви кара да се тревожите, защото всичко е сведено до минимум. В повечето случаи дори показва много по-добра производителност, отколкото задава производителя.

Купете двутактово масло за вашата градинска машина от koledzhikov.bg

Преди да закупите двутактово масло e важно да изберете неговия тип и марка, които ще работят най-добре с вашата машина. Тук се предлагат много и различни продукти от доказани производители с отлична репутация.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички