Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
184лв.1525лв.

NOCCHI

NOCCHI

Помпи за вода NOCCHI

Основана през 1977 г., компанията днес вече е част от американската група Pentair Water. Повече от 40 години се занимава с проектирането и производството на помпи за обработка на чиста и мръсна вода. Компанията предоставя на своите клиенти продукти с високо качество. Осигурява практически решения за задоволяване на всички видове търсене. В нейното портфолио присъстват продукти, който отговаря на изисквания по отношение на водоснабдяване, отводняване и създаване на налягане. Всички те се използват в широк спектър от битови, търговски и промишлени приложения:

  • Пожарогасене;
  • Жилищни сгради;
  • Дренаж;
  • Системи за покачване на налягането.

Това включва модели за отпадни води и канализация, които могат да обработват твърди частици, както и потопяеми помпи, подходящи за повърхностно напояване, източване на басейни и изпомпване на дъждовна вода. Също така разполага със самозасмукващи модели серия Swimmey, специално проектирани за рециркулация и филтриране на басейни. Водни Помпи NOCCHI се произвеждат от чугун, неръждаема стомана и синтетични материали. Снабдени са с вграден поплавък. Серията DPC се нарича още Compac. Оборудването за транспорт и управление на водите NOCCHI често се използва като алтернатива на GRUNDFOS CR и CRN. Ние предлагаме пълната гама продукти NOCCHI. Също така можем да доставим цялото необходимо оборудване и фитинги.

Градинска помпа NOCCHI Multi EVO 3-30 M

Центробежна самозасмукваща помпа NOCCHI Multi EVO 3-30 M е подходяща както за битови, така и за промишлени приложения за лесно изпомпване на голямо количество вода, а също и за повишаване на налягането. 

NOCCHI
Редовна цена 442.00 лв.
Цена 397.80 лв.
  • -10%
Дренажна помпа NOCCHI PRIOX 50-500/11 M AUT

Потопяема дренажна помпа NOCCHI PRIOX 50-500/11 M AUT е идеална за изпомпване на чиста и замърсена вода в домакинства, ферми, за поливане в градината, присъединяване към пречиствателни станции за отпадни води, изпразване на домашни септични ями и източване на наводнени съоръжения.

NOCCHI
Редовна цена 1 288.00 лв.
Цена 1 159.20 лв.
  • -10%
Градинска помпа NOCCHI Multi EVO 8-40 T

Самозасмукваща центробежна помпа NOCCHI Multi EVO 8-40 T ще Ви позволи да направите един добър жест към планетата ни, а също и да запазите размера на портфейла си, тъй като е икономична и много здрава.

NOCCHI
Редовна цена 818.00 лв.
Цена 736.20 лв.
  • -10%
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички