Филтрирай
Цена
129лв.379лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически снегорини

Електрически снегорини | Почистваща техника | Коледжиков

Какво представлява и как работи?

Електрическият снегорин е идеален помощник, когато имате нужда от снегопочистваща машина, която е маневрена, лесна за използване и бюджетна. Тя е подходяща за ринене на преспи и сняг пред къщата, в двора, по улиците и тротоарите. 

Видове

Според захранването си биват:

  • Акумулаторни
  • Електрически 

При закупуването на снегопочистваща машина обърнете внимание на захранването й. Ако е с кабел, дължината му ще определя каква площ ще може да почистите. Акумулаторните снегорини са добра алтернатива, когато трябва да достигнете до по-отдалечени места. 

Предимства

Електрическите снегорини са лесни за управление и не изискват допълнителна подготовка, за да бъдат стартирани. Трябва само да го свържете към ел. мрежата и да натиснете бутон. 

Друго съществено предимство на тези снегорини е, че те не издават силен шум, щадящи са за околната среда и не генерират вредни емисии. Цените им са по-ниски от тези на моторните, което ги прави добър бюджетен вариант. При тях няма разходи за гориво, смяна на масло и друг тип поддръжка. 

Защо да ги закупим от Коледжиков?

Фирмата ни предлага богато разнообразие от електрически снегорини на достъпни цени. При нас ще получите отговор на всеки въпрос, свързан с характеристиките на машините. Нашите търговски консултанти ще ви насочат към модел, който отговаря на вашите изисквания и цели. Осигуряваме първоначален инструктаж, бърза доставка и сервизно обслужване. 

Препоръчваме електрическите снегорини на - AL-KO, RAIDER, TEXAS, GREENWORKS и HECHT.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, в магазина може да пазарувате като гост или като изберете опцията “Бърза поръчка”. За удобство може да използвате регистрацията си във Facebook или Gmail. Приемаме заявки и по имейл. 

Какви са начините за доставка?

Ще получите своята поръчка по куриер. 

Каква е цената за доставка?

За всяка поръчка на стойност над 250 лв. получавате безплатна доставка. В останалите случаи цената на куриерската услуга зависи от избрания от вас куриер. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стараем се възможно най-бързо да подготвим за изпращане потвърдените поръчки. Ще ги получите в рамките на 1 до 3 работни дни. Този срок не важи за машини, които имат нужда от производствено време. 

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Електрически снегорини"?

В продуктовия ни асортимент ще откриете електрически снегорини на цени от 129 до 379 лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

На ваше разположение сме всеки ден от понеделник до събота на посочените в сайта контакти за връзка

Работно време на магазина ни в София:

Понеделник - Петък: 9.00 - 18.00 ч.

Събота: 9.00 - 14.00 ч.

Работно време на магазина ни във Варна:

Понеделник - Петък: 8.30 - 18.00 ч.

Събота: 8.30 - 14.00 ч.

Електрически снегорин TEXAS SNOW BUSTER 390

Електрически снегорин TEXAS SNOW BUSTER 390 е мощна почистваща машина за сух и мокър сняг, с която можете да почиствате бързо и удобно снежната покривка пред Вашата къща, гараж, в двора и на други места. 

TEXAS
Изчерпан
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички