Филтрирай
Цена
129лв.379лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Електрически снегорини

Електрически снегорини | Почистваща техника | Коледжиков

Електрически снегорини 

Електрически снегорини са подходящи за разчистване на преспи сняг пред къщата, в двора, по улиците и тротоарите. Този тип снегопочистваща техника има своите особености и разлики спрямо моделите с бензинов двигател като осигуряват на оператора прецизен контрол при почистването на снега. В каталога ни ще откриете два вида електрически снегорини - захранвани с батерия или с електричество. 

Предимства на електрически снегорини

Електрическите снегорини са изключително лесни за управление и не изискват допълнителна подготовка, за да бъдат стартирани. Трябва само да свържете своя електрически снегорин с ел. мрежата и да натиснете бутон. Лесното стартиране е и една от причините този тип снегопочистващи машини да са предпочитани от много потребители.

Друго съществено предимство на тези снегорини е, че те не издават силен шум. Освен това са щадящи околната среда и не генерират вредни емисии. 

Цените на електрически снегорини са по-ниски от тези на моторните, което ги прави добър бюджетен вариант. При тях няма разходи за гориво, смяна на масло и друг тип поддръжка.

При закупуването на снегопочистваща машина обърнете внимание на захранването й. Ако е с кабел, дължината му ще определя каква площ ще може да почистите. Акумулаторните снегорини са добра алтернатива, когато трябва да достигнете до по-отдалечени места. 

Електрически снегорини за дълбок сняг от Koledzhikov.bg

В koledzhikov.bg ще откриете електрически снегорини за дълбок сняг, които са с по-мощни двигатели и широко приложение. С тях може да отстраните преспите около офис сгради, училища, паркинги, площади, блокове и градини. 

Най-голямото предимство на тези машини за почистване на сняг е, че не е необходимо да се използват сол или средства за топене на снега и може да се адаптират към снежната обстановка. 

За справяне със снежните условия през зимата Коледжиков препоръчва машина за почистване на сняг марка BULMASTER, AL-KO, HONDA, HUSQVARNA, HECHT, CUB CADET, MCCULLOCH, TITAN, MTD, OLEO MAC, PETROV, ELEKTRO MASCHINEN, TORO и WOLF GARTEN.

  Електрически снегорин TEXAS SNOW BUSTER 390

  Електрически снегорин TEXAS SNOW BUSTER 390 е мощна почистваща машина за сух и мокър сняг, с която можете да почиствате бързо и удобно снежната покривка пред Вашата къща, гараж, в двора и на други места. 

  TEXAS
  Изчерпан
  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички