Филтрирай по:
Цена
116 лв. 379 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Електрически снегорини

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)
Електрически снегорин RAIDER RD-ST01

Снегорин RAIDER RD-ST01 е с компактни размери, леко тегло и удобни ръкохватки, за да се осигури максимален комфорт на потребителя при работа, съхранение и транспортиране на устройството. 

Електрически снегорин RAIDER RD-ST01 от топ производител в Колежиков
Редовна цена 129.00 лв. -10% Цена 116.10 лв.
  • -10%
Брой:
Електрически снегорини на Топ Цени — Коледжиков

Електрически снегорин от koledzhikov.bg

Покажете на дълбокия сняг кой е шефа с нашите електрически снегорини. Те Ви дават прецизен контрол и професионална издръжливост. Професионалните фирми и собствениците на големи дворове могат да избират между машини за почистване на сняг, захранвани с батерия или с електричество. Спестете си много усилия и труд, като изберете снегорин за почистване на дълбок сняг в нашия каталог.

Като основно и задължително оборудване за разчистване на снега през зимата, снегорините на ток имат следните предимства:

  • Висока производителност;
  • Икономичност;
  • Опазват на околната среда.

Електрически снегорин за дълбок сняг

Разполагат с мощни електрически двигатели, които работят за Вас. Снегорините намират широко приложение около офис сгради, училища, паркинги, площади, блокове и градини. Най-голямото предимство на тези машини за почистване на сняг е, че не е необходимо да се използва сол или средства за топене на снега и може да се адаптират към снежната обстановка. За почистването на сняг може да изберете машина за почистване марка BULMASTER, AL-KO, HONDA, HUSQVARNA, HECHT, CUB CADET, MCCULLOCH, TITAN, MTD, OLEO MAC, PETROV, ELEKTRO MASCHINEN, TORO и WOLF GARTEN.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички