Филтрирай по:
Цена
116 лв. 379 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Електрически снегорини

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)
Електрически снегорин RAIDER RD-ST01

Снегорин RAIDER RD-ST01 е с компактни размери, леко тегло и удобни ръкохватки, за да се осигури максимален комфорт на потребителя при работа, съхранение и транспортиране на устройството. 

RAIDER
Редовна цена 129.00 лв. -10% Цена 116.10 лв.
  • -10%
Брой:
Електрически снегорини | Почистваща техника | Коледжиков

Електрически снегорини 

Електрически снегорини са подходящи за разчистване на преспи сняг пред къщата, в двора, по улиците и тротоарите. Този тип снегопочистваща техника има своите особености и разлики спрямо моделите с бензинов двигател като осигуряват на оператора прецизен контрол при почистването на снега. В каталога ни ще откриете два вида електрически снегорини - захранвани с батерия или с електричество. 

Предимства на електрически снегорини

Електрическите снегорини са изключително лесни за управление и не изискват допълнителна подготовка, за да бъдат стартирани. Трябва само да свържете своя електрически снегорин с ел. мрежата и да натиснете бутон. Лесното стартиране е и една от причините този тип снегопочистващи машини да са предпочитани от много потребители.

Друго съществено предимство на тези снегорини е, че те не издават силен шум. Освен това са щадящи околната среда и не генерират вредни емисии. 

Цените на електрически снегорини са по-ниски от тези на моторните, което ги прави добър бюджетен вариант. При тях няма разходи за гориво, смяна на масло и друг тип поддръжка.

При закупуването на снегопочистваща машина обърнете внимание на захранването й. Ако е с кабел, дължината му ще определя каква площ ще може да почистите. Акумулаторните снегорини са добра алтернатива, когато трябва да достигнете до по-отдалечени места. 

Електрически снегорини за дълбок сняг от Koledzhikov.bg

В koledzhikov.bg ще откриете електрически снегорини за дълбок сняг, които са с по-мощни двигатели и широко приложение. С тях може да отстраните преспите около офис сгради, училища, паркинги, площади, блокове и градини. 

Най-голямото предимство на тези машини за почистване на сняг е, че не е необходимо да се използват сол или средства за топене на снега и може да се адаптират към снежната обстановка. 

За справяне със снежните условия през зимата Коледжиков препоръчва машина за почистване на сняг марка BULMASTER, AL-KO, HONDA, HUSQVARNA, HECHT, CUB CADET, MCCULLOCH, TITAN, MTD, OLEO MAC, PETROV, ELEKTRO MASCHINEN, TORO и WOLF GARTEN.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички