Филтрирай по:
Цена
89 лв. 2256 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Ръчни циркуляри

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-20 от общо 85 артикул(а)
Ръчен циркуляр MAKITA M5802

Електрически циркуляр MAKITA M5802 е произведен по стандарт, който далеч надхвърля този на любителските електроинструменти. Серията МТ съчетава качеството с основните професионални изисквания.

MAKITA / МАКИТА
Цена 216.00 лв.
Брой:
Ръчен циркуляр MAKITA HS7601

Циркуляр MAKITA HS7601 с възможност за свързване на прахосмукачка, която да осигурява добра видимост, чрез чистота на работното място и предпазва оператора от фин прах.

MAKITA / МАКИТА
Цена 272.00 лв.
Брой:
Ръчни циркуляри - Видове и Цени — Коледжиков

Ръчен циркуляр

Циркулярен трион е един от най-удобните и популярни инструменти за дървообработване сред любители и професионални майстори. Това е един от първите инструменти, с които трябва да се сдобиете, ако сте решили да се занимавате с дървообработка. С него можете да постигнете почти всякакъв вид рязане. От дълги и прави разрези, до прорези с конкретна дълбочина и рязане под ъгъл. 

Тук са основните критерии, които ще Ви водят при избора на ръчен циркуляр:

  • Електрически и акумулаторни:

Безжичните модели са чудесни, когато ще работите на места, където няма достъп до електрически контакт или където удължителният кабел може да е пречка. Кабелните модели, от друга страна са по-мощни от акумулаторните.

  • Ляво или дясно разположение на диска:

Избирайте според това, коя е Вашата доминираща ръка. Ако сте десничар, хубаво е да имате циркуляр с диск в ляво от мотора, тъй като, когато го държите в дясната си ръка, ще можете да виждате обекта, който режете.

  • Размер на диска:

С ръчен циркуляр може да режете дървен материал с дебелина 5 - 8 сантиметра, в зависимост от диаметъра на диска и ъгъла на рязане.

Ръчни циркуляри в koledzhikov.bg

Поръчайте от нас, за да получите продукт с 3 годишна гаранция. Изберете от марките BLACK+DECKER, BOSCH, DeWALT, FESTOOL, HITACHI, JEPSON, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, RAIDER, RTR, RUBI, SKIL, STANLEY.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички