Категории
Филтрирай
Цена
79 лв. 2862 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Ръчни циркуляри

Ръчни циркуляри - Видове и Цени — Коледжиков

Ръчен циркуляр

Циркулярен трион е един от най-удобните и популярни инструменти за дървообработване сред любители и професионални майстори. Това е един от първите инструменти, с които трябва да се сдобиете, ако сте решили да се занимавате с дървообработка. С него можете да постигнете почти всякакъв вид рязане. От дълги и прави разрези, до прорези с конкретна дълбочина и рязане под ъгъл. 

Тук са основните критерии, които ще Ви водят при избора на ръчен циркуляр:

  • Електрически и акумулаторни:

Безжичните модели са чудесни, когато ще работите на места, където няма достъп до електрически контакт или където удължителният кабел може да е пречка. Кабелните модели, от друга страна са по-мощни от акумулаторните.

  • Ляво или дясно разположение на диска:

Избирайте според това, коя е Вашата доминираща ръка. Ако сте десничар, хубаво е да имате циркуляр с диск в ляво от мотора, тъй като, когато го държите в дясната си ръка, ще можете да виждате обекта, който режете.

  • Размер на диска:

С ръчен циркуляр може да режете дървен материал с дебелина 5 - 8 сантиметра, в зависимост от диаметъра на диска и ъгъла на рязане.

Ръчни циркуляри в koledzhikov.bg

Поръчайте от нас, за да получите продукт с 3 годишна гаранция. Изберете от марките BLACK+DECKER, BOSCH, DeWALT, FESTOOL, HITACHI, JEPSON, MAKITA, METABO, MILWAUKEE, RAIDER, RTR, RUBI, SKIL, STANLEY.

Ръчен циркуляр MAKITA 5008MG
Електрически ръчен циркуляр MAKITA 5008MG се използва за нарязване на дървени летви. За тази цел японския кръгов трион разполага с водач и линеал...
MAKITA / МАКИТА
Редовна цена 587.00 лв. Цена 468.00 лв.
  • -119.00 лв.
Ръчен циркуляр MAKITA 5903R
MAKITA 5903R е професионален циркуляр за успоредно рязане на материали от дърво. Алуминиевият защитен кожух на този ръчен циркуляр има ролки,...
MAKITA / МАКИТА
Редовна цена 975.00 лв. Цена 685.26 лв.
  • -289.74 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички