SHERPA

SHERPA

SHERPA е нидерландска компания, създадена през 1987 г. Всяка нейна машина е пример за това, че тежката физическа работа може да бъде по-лесна, по-лека, по-бърза и по-чиста.

Продуктова гама

В продуктовия асортимент на SHERPA ще откриете разнообразие от мини челни товарачи, които са разработени да отговорят на специфичните нужди на:

 • Строителството
 • Градинарството
 • Селското стопанство
 • Поддръжката на общински терени
 • Пътното строителство и др.

Към тях компанията предлага специално разработен допълнителен инвентар: кофи, свредели за почва, къртачи, захващащи вилици, обезплевители, косачки за трева, фрези, метачни машини и др.

Иновации

Иновативният подход лежи в основата на философията на работа на нидерландската компания. Тя е движена от идеята, че когато едно нещо може да е по-добро, то ще бъде такова. В отговор на съвременните нужди на професионалисти от различни сфери тя постоянно доразработва машините си. Отличен пример за това е създаването на напълно задвижвания от електричество SHERPA мини челен товарач. Той не генерира вредни емисии и е подходящ за използване на закрито.

Популярни продукти

С дългогодишен опит зад гърба си SHERPA разполага с решение за всяка бизнес сфера. В продуктовото й портфолио се открояват няколко модела:

 • SHERPA 100 2SPEED

Както името подсказва, този мини челен товарач е с две скорости – по-бавна, но с повече сила, и по-бърза – за да се придвижвате максимално бързо от едно на друго място.

 • SHERPA 100 ECO

Този модел е подходящ за използване за разрушителни дейности на закрито. Батерията му осигурява работа до 7 часа.

 • SHERPA 100 EHD

Мултифункционалността и повишената работна ефикасност на този контролиран от дистанция електрически мини челен товарач го правят идеален помощник.

 •  SHERPA 100 Diesel

С този мини челен товарач ще намерите решение на всеки проблем. Неговите компактни размери не бива да ви заблуждават. Компанията е създала цял набор от инвентар, специално разработен за строителството и поддръжката на зелени площи.

 • SHERPA 100 Petrol

Мини челният товарач е задвижван от бензинов двигател Хонда с мощност 21 к.с. Той е способен да се справи с редица тежки задачи на терен. Габаритите му позволяват да бъде транспортиран с ремарке или във ван.

 • SHERPA 100 Small

Когато трябва да се работи в тесни пространства, на помощ идва един от най-малките челни товарачи на SHERPA.

 • SHERPA 100 agri

Създадена специално за земеделския сектор, тази машина е много маневрена и може да изпълнява различни задачи.

 •  SHERPA 150

Това е най-малкият професионален мини товарач на пазара. Перфектен за поддръжка на градини, паркове и други затревени терени. С него лесни ще пренасяте материали през тесни врати.

 • SHERPA 200

Този мини челен товарач може да бъде използван на различен тип терени. Безценен помощник е в изграждането на пътища, поставянето на огради и в изпълнението на различни задачи във ферми.

 • SHERPA 300

Това е най-мощният мини челен товарач на SHERPA. Той се задвижва от двигател Кубота с мощност 25,14 к.с. и може да транспортира товари с тегло до 1000 кг.

Скоба за повдигане на камъни и гуми за челен товарач SHERPA SH23 за модели 200/300
Скобата позволява вдигане и транспорт на гуми, камъни, бордюри и други. В комплекта е включено повдигащото рамо (Арт. Номер - 06481).
SHERPA
Цена 12 171.00 лв.
Скоба за вдигане на бетонови изделия за челен товарач SHERPA SH23 HK0472 за модели 200/300 4-72 см
Използва се за вдигане и прецизно разполагане на бетонови изделия. В цената е включено рамо за вдигане и кука. Отваряне на скобите от 4 до 72 см.
SHERPA
Цена 6 154.00 лв.
Четка - обезплевител за челен товарач SHERPA SH23 за модели 200/300 - 80 см., метал и пластмаса
Четката е отлично средство за премахване на плевели между павета и плочки или за почистване. Притежава метални и пластмасови четини.
SHERPA
Цена 5 934.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички