GIANNI FERRARI

GIANNI FERRARI

Gianni Ferrari е италианска компания, специализирана в производството на професионална градинска и строителна техника. Тя изнася над 60% продукцията си в над 30 страни в цял свят. Компанията разполага с модернизирани предприятия, в които залага на иновациите и безкомпромисното качество.

Продуктова гама

Основната част от професионалните машини на Gianni Ferrari включва техника за поддръжка на тревни терени и открити пространства. В асортимента ще откриете:

• Косачки за трева
• Духалки за листа
• Аератори за трева
• Снегорини
• Почистващи машини
• Мини челни товарачи и инвентар за тях

Технологии и популярни продукти

Gianni Ferrari има над десетилетие опит в разработването, проектирането и производството на машини. Логична стъпка за компанията бе да създаде специален отдел, в който инженерите й да се съсредоточат върху създаването на захранвана с електричество градинска техника. В него се преплитат иновации и зелени технологии. Плод на усилията на отдела са косачките за трева GSR+ и GTM+, които съчетават продължителна автономна работа, ниско ниво на шума и нулеви емисии. В допълнение към това потребителят получава висока производителност и машини с модерен дизайн и куп функционалности. GSR+ и GTM+ са професионални райдери, захранвани от литиево-йонни батерии.

Друг популярен продукт на италианската марка са мини челните товарачи. Те са идеално решение за градината, поддръжката на обществени терени, селското стопанство, строителството и редица други сфери на индустрията. За да бъдат от най-голяма полза, към тях е създадена широка гама от инвентар: свредла за почва, адаптери за хидравличен чук, асфалторези, валяци, пънодробилки, тренчери, повдигачи за чували, брани, храсторези, рипери, приставки за косене, шредери, ротационни фрези и други.

В онлайн магазин Коледжиков може да поръчате мини челни товарачи от продуктовата гама на Gianni Ferrari и допълнителен инвентар, създаден специално за тях.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички