Филтрирай по:
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
850 лв. 2990 лв.

CIFARELLI

CIFARELLI

Уреди за събиране на реколта и пръскачки CIFARELLI

Компания  е основана през 1967 г. от Raffaele Cifarelli, съчетаваща опита на дизайнер на дизелови двигатели, и от съпругата му Рита в малка сграда, разположена във Вогера, на около 250 квадратни метра. Първите продукти били моторни пръскачки с марка "Nuvola", с немски двигатели. На 5 ноември 1967 г. фирмата издава първата си фактура. От тази дата дружеството започва с износа, а първата експортна фактура е с дата 4 април 1968 г. за безплатно вземане на проби. На 19 юни първите пръскачки на компанията се изнасят в Швейцария за фирма, наречена Fischer of Vevey, която все още е техен дистрибутор в тази област. През същата година CIFARELLI започва производство и на прикачни пръскачки за трактор. От няколко години марката регистрира по 2 патента годишно, обхващащи иновациите и научните изследвания, разработени от техния технически отдел.Винаги си сътрудничат с някои изследователски центрове, например CNR (Национален съвет за научни изследвания) и с някои специализирани консултанти. Днес компанията има дистрибутори в повече от 70 страни по цял свят. Продава:

  • Пръзскачки за лозе и градина;
  • Уреди за събиране на реколта;
  • Духалки и листосъбирачи;
  • Вакуум машини за кестени.

88% от годишния оборот на CIFARELLI се генерира в чужбина. В Италия разпространението се осъществява чрез специализирани търговци на дребно, които са в състояние да предоставят внимателна услуга след продажбата. В чужбина CIFARELLI има един основен дистрибутор за всяка държава, който продава, както пръскачки и уреди за събиране на реколта, така и съответните резервни части. От много години насам доставя на фермерите и професионалните градинари по целия свят антипаразитни и дезинфекционни препарати и моторни метли, използвани за почистване на най-важните италиански стадиони. Разполага с машини с подходящи модификации, използващи се за гасене на пожари. В допълнение, доставя уреди за засмукване и събиране на реколта. Детайлите на оборудването се произвеждат съгласно строги спецификации от специализирани доставчици. Фирмата разполага и с отдел за производството на всички полимерни компоненти, който се използват в моторни пръскачки, бензинови духалки, уреди за събиране на реколта, вакуум машини за кестени.

Сервиз и обслужване на градинска техника

Една от основните ценности е обслужването на клиентите. Повредата на една машина крие много високи разходи за човек, който обикновено работи с нея. Поради тази причина компанията съсредоточава вниманието си върху наличието на всички резервни части по всяко време. Клиентите и дистрибуторите са най-важните партньори, благодарение на тяхната помощ CIFARELLI е в състояние да развива продукти и услуги, за да задоволява по-добре нуждите на пазара.

Филтри

Продукти на страница:

20 40 60
Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички