Филтрирай по:
Цена
147лв.865лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Хоби парочистачки

  Филтри

  Продукти на страница:

  20 40 60
  Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)
  Парочистачка NILFISK STEAMTEC 312

  Електрическа парочистачка NILFISK STEAMTEC 312 подгрява водата в контейнера си посредством бойлер, за да се превърне в пара, която служи за почистване на различни повърхности, без използването на агресивни химикали.

  Парочистачка NILFISK STEAMTEC 312 от топ производител в Колежиков
  Цена 377.00 лв.
  Брой:
  Хоби парочистачки на Хит Цени — Коледжиков

  Хоби парочистачка за дезинфекция и почистване

  Ако ежегодното пролетно почистване е неизбежно във Вашето домакинство или просто търсите надежден помощник в ежедневното почистване на дома, тогава най-вероятно имате нужда от парочистачка. Разполагаме с широка гама уреди за почистване с пара за всяка нужда. Парочистачката осигурява цялостна чистота след себе си. Тя не само премахва мръсотията и праха от всички ъгли и пода, но и почиства стените и ги дезинфекцира. Използвайте я за почистване, дезинфекция и обезмасляване навсякъде в дома си, независимо дали е в кухнята, банята или хола. Тя не оставя варовикови остатъци или ивици. Различните приспособления за почистване с пара позволяват употреба при различни приложения. С подходящи приставки можете да почистите дори прозорците. Просто използвайте правилния накрайник и Вашите прозорци ще заблестят в цялото си великолепие.

  Парочистачки за домашна употреба

  Предлагаме Ви парочистачки, които могат да:

  • Почистват без химикали;
  • Елиминират до 99.99 процента от бактериите;
  • Победят всеки ръчен метод за почистване с препарат;
  • Създават мощна пара;
  • Да почистват в голямо разнообразие от приложения;
  • Възвърнат чистотата във всеки дом.

  Парочистачките са екологични и използването на почистващи препарати е напълно елиминирано, което Ви спестява много разходи. На страницата ни koledzhikov.bg избрахме най-популярните устройства за почистване с пара марки KARCHER, GEKO, NILFISK, BLACK+DECKER, LAVOR и други.

  Продуктът е добавен към желани продукти
  Виж Всички Любими
  Продуктът е добавен за сравнение.
  Виж Всички