Филтрирай

Открийте ни в YouTube

Пръскачки за трактор

Пръскачки за трактори → Цени — Коледжиков

Какво е пръскачка за трактор?

Пръскачката за трактор е ценен земеделски инвентар, с помощта на който може да се отмятат различни задачи в стопанството, свързани с пръскане на различни разтвори и течности. Когато е подбрана според Вашите потребности, тя пести време, разходи и усилия. Като резултат получавате по-добри добиви и по-висока производителност.

Характеристики

За да изберете подходящата за вас пръскачка за трактор, следва да обърнете внимание на едни от най-важните критерии за избор.  Определящ параметър е размерът на обработваемата ви земя.

Трябва да изберете модел с достатъчна вместимост на резервоара на пръскачката. Имайте предвид, че вместимостта е в пряка връзка с това колко маневрена и лека ще бъде вашата машина. Пръскачките с голям резервоар са по-тежки и по-трудно маневрират.

Какви култури отглеждате?

За ниските растителни видове ще ви послужи добре техника с малък клиренс, а за слънчоглед, царевица или рапица е желателно да предпочетете навесна пръскачка за трактор с увеличен клиренс. От значение са също така типът на дюзите, скоростта на придвижване на машината и др.

Видове

Тракторните пръскачки са няколко вида:

  • навесни
  • прикачни
  • самоходни

Навесните пръскачки за трактор имат работна ширина в порядъка от 12 до 18 метра. Работният разтвор се подава от резервоар с обем 600-800 литра. Този вид е подходящ за неголеми земеделски площи.

Прикачните пръскачки за трактор се използват масово за ниви с площ около 1000 ха. Работната им ширина е от 24 до 36 метра, като вместимостта на резервоара при тях достига 2-4 хиляди литра.

Самоходните тракторни пръскачки се отличават с висока маневреност и добра проходимост. Те са подходящи за продължителна работа и по-големи стопанства.  

За какво са предназначени?

Пръскачките за трактор са ценен инвентар за земеделските производители. С тях може да се:

  • наторяват насаждения
  • разнасят продукти за растителна защита срещу плевели, болести и вредители
  • напоява и да се пръскат дървета, храсти и лозя

Защо да купим пръскачка за трактор от Коледжиков?

Коледжиков ЕООД е компания с 30-годишна история на българския пазар. Предлагаме висококачествени машини, оборудване и аксесоари на утвърдени марки от цял свят. При нас ще получите цялостно обслужване – компетентна консултация, инструктаж за работа и сервиз.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, може да направите поръчка в сайта ни без регистрация. За целта използвайте опцията за пазаруване като гост или модула „Бърза поръчка без регистрация“.

Какви са начините за доставка?

Фирма Коледжиков работи с всички куриерски компании на територията на страната. Вие избирате коя от тях да използваме. Ние покриваме транспортните разходи, когато поръчката Ви е на стойност над 250 лв.

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за доставка е от 1 до 3 дни, освен в случаите, когато е необходимо производствено време. Тогава може да очаквате да доставим Вашата поръчка до 30 работни дни. По-точна информация за конкретна машина или оборудване може да получите от наш консултант.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Пръскачки за трактор"?

Цените на пръскачките за трактор варират от около 1000 лв. до към 3000 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

На Ваше разположение сме от 9:00 до 18:00 всеки работен ден и от 9:00 до 14:00 в събота. Ако не можете да посетите някой от нашите физически магазини, може да се свържете с нас по телефон, Viber, Facebook или по e-mail.

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички