Филтрирай

Пръскачки за трактор

Пръскачки за трактори → Цени — Коледжиков

Пръскачки за трактор

Какво представлява и как работи?

Пръскачката за трактор е ценен земеделски инвентар, с помощта на който може да се отмятат различни задачи в стопанството, свързани с пръскане на различни разтвори и течности. Когато е подбрана според Вашите потребности, тя пести време, разходи и усилия. Като резултат получавате по-добри добиви и по-висока производителност.

Характеристики

За да изберете подходящата за вас пръскачка за трактор, следва да обърнете внимание на едни от най-важните критерии за избор.  Определящ параметър е размерът на обработваемата ви земя.

Трябва да изберете модел с достатъчна вместимост на резервоара на пръскачката. Имайте предвид, че вместимостта е в пряка връзка с това колко маневрена и лека ще бъде вашата машина. Пръскачките с голям резервоар са по-тежки и по-трудно маневрират.

Какви култури отглеждате?

За ниските растителни видове ще ви послужи добре техника с малък клиренс, а за слънчоглед, царевица или рапица е желателно да предпочетете навесна пръскачка за трактор с увеличен клиренс. От значение са също така типът на дюзите, скоростта на придвижване на машината и др.

Видове

Тракторните пръскачки са няколко вида:

  • навесни
  • прикачни
  • самоходни

Навесните пръскачки за трактор имат работна ширина в порядъка от 12 до 18 метра. Работният разтвор се подава от резервоар с обем 600-800 литра. Този вид е подходящ за неголеми земеделски площи.

Прикачните пръскачки за трактор се използват масово за ниви с площ около 1000 ха. Работната им ширина е от 24 до 36 метра, като вместимостта на резервоара при тях достига 2-4 хиляди литра.

Самоходните тракторни пръскачки се отличават с висока маневреност и добра проходимост. Те са подходящи за продължителна работа и по-големи стопанства.  

За какво са предназначени?

Пръскачките за трактор са ценен инвентар за земеделските производители. С тях може да се:

  • наторяват насаждения
  • разнасят продукти за растителна защита срещу плевели, болести и вредители
  • напоява и да се пръскат дървета, храсти и лозя

Защо да ги закупим от Коледжиков?

Коледжиков ЕООД е компания с 30-годишна история на българския пазар. Предлагаме висококачествени машини, оборудване и аксесоари на утвърдени марки от цял свят. При нас ще получите цялостно обслужване – компетентна консултация, инструктаж за работа и сервиз.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, може да направите поръчка в сайта ни без регистрация. За целта използвайте опцията за пазаруване като гост или модула „Бърза поръчка без регистрация“.

Какви са начините за доставка?

Фирма Коледжиков работи с всички куриерски компании на територията на страната. Вие избирате коя от тях да използваме. Ние покриваме транспортните разходи, когато поръчката Ви е на стойност над 250 лв.

Каква е цената за доставка?

Цената за доставка се определя от тарифите на избраната от Вас куриерска фирма. Ние поемаме транспортните разходи, когато поръчката ви е на стойност над 250 лв.

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за доставка е от 1 до 3 дни, освен в случаите, когато е необходимо производствено време. Тогава може да очаквате да доставим Вашата поръчка до 30 работни дни. По-точна информация за конкретна машина или оборудване може да получите от наш консултант.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Пръскачки за трактор"?

Цените на пръскачките за трактор варират от около 1000 лв. до към 3000 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

На Ваше разположение сме от 9:00 до 18:00 всеки работен ден и от 9:00 до 14:00 в събота. Ако не можете да посетите някой от нашите физически магазини, може да се свържете с нас по телефон, Viber, Facebook или по e-mail.

Няма намерени продукти по зададените параметри!

Не откриваш това, което търсиш? Пиши ни:

Потърсете отново

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички