Филтрирай
Цена
27лв.1184лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Ръчни градински пръскачки

Пръскачки за поливане ⋆ Ниски Цени ⋆ Коледжиков

Какво е ръчна градинска пръскачка?

Ръчната градинска пръскачка представлява компактно устройство за разпръскване на течности и разтвори. Това приспособление е идеално за обработка на малки площи и прецизно нанасяне на препарати върху конкретни участъци от растенията.

В повечето случаи е достатъчно да приложите неголямо усилие, за да нагнетите въздуха. Използването на ръчна пръскачка е по-комфортно в сравнение с използването на пулверизатор.

Характеристики

Качествените ръчни пръскачки са изработени от:

  • неръждаема стомана
  • екологично чиста пластмаса
  • материали, които не замърсяват околната среда.

Конструктивно те се състоят от резервоар, клапан, с който се регулира налягането, и дюза. Някои модели са снабдени с филтър.

За да боравите удобно и продължително с ръчната пръскачка, препоръчително е тя да бъде лека и качествено изработена. Обемът й по принцип не е голям – варира от 300 мл. до 1,5 литра.

Какви видове ръчни градински пръскачки предлагате?

В магазин Коледжиков ще откриете ръчни градински пръскачки за хоби и професионална употреба.

За какво са предназначени?

Ръчната градинска пръскачка може да намери широко приложение в живота ни. Тя служи за изпълнението на важни градински дейности – торене на корените на растенията, защита срещу болести и вредители, унищожаване на плевели. Същевременно механизмът й на работа позволява да бъде използвана пълноценно в дома и градината – за поливане на цветя и насаждения, за почистване на прозорци и др.

Ръчните пръскачки имат няколко съществени предимства. Те са евтини, надеждни и безопасни. Имат проста употреба и са удобни за използване.

Защо да ги закупим от Коледжиков?

Фирма Коледжиков ЕООД предлага широка гама ръчни пръскачки за битова и професионална употреба. Може да разчитате на нас, ако имате нужда от консултация за характеристиките и спецификите на предлаганите модели. За да бъдем Ваш пълноценен партньор, предлагаме сервизно обслужване – гаранционно и извънгаранционно.

Препоръчваме ръчните градински пръскачки на марки:

  • MATABI
  • MESTO
  • MAROLEX и др.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Регистрирането на профил в онлайн магазина не е задължително. Може да направите поръчка с „Бърза поръчка без регистрация“ или като гост.

Какви са начините за доставка?

Работим с всички куриерски фирми на територията на страната.  

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за доставка на поръчки е от 1 до 3 работни дни. Стоки, които изискват производствено време, се доставят до 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Ръчни градински пръскачки"?

Предлагаме ръчни пръскачки на цени от 16 до 900 лв. Постоянно обновяване продуктовия си асортимент с нови модели, за да отговорим на променящите се потребности на нашите клиенти.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Магазини Коледжиков не работят само в неделя. През останалото време може да се свържете с нас по e-mail, във Facebook-страницата ни или на посочените телефонни номера на нашите консултанти във Варна и София. Очакваме Ви и в нашите физически магазини!

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички