Филтрирай
Цена
17 лв. 1409 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Ръчни градински пръскачки

Пръскачки за поливане  ⋆ Ниски Цени ⋆ Коледжиков

Какво е ръчна градинска пръскачка?

Ръчната градинска пръскачка представлява компактно устройство за разпръскване на течности и разтвори. Това приспособление е идеално за обработка на малки площи и прецизно нанасяне на препарати върху конкретни участъци от растенията.

В повечето случаи е достатъчно да приложите неголямо усилие, за да нагнетите въздуха. Използването на ръчна пръскачка е по-комфортно в сравнение с използването на пулверизатор.

Характеристики

Качествените ръчни пръскачки са изработени от:

  • неръждаема стомана
  • екологично чиста пластмаса
  • материали, които не замърсяват околната среда.

Конструктивно те се състоят от резервоар, клапан, с който се регулира налягането, и дюза. Някои модели са снабдени с филтър.

За да боравите удобно и продължително с ръчната пръскачка, препоръчително е тя да бъде лека и качествено изработена. Обемът й по принцип не е голям – варира от 300 мл. до 1,5 литра.

Какви видове ръчни градински пръскачки предлагате?

В магазин Коледжиков ще откриете ръчни градински пръскачки за хоби и професионална употреба.

За какво са предназначени?

Ръчната градинска пръскачка може да намери широко приложение в живота ни. Тя служи за изпълнението на важни градински дейности – торене на корените на растенията, защита срещу болести и вредители, унищожаване на плевели. Същевременно механизмът й на работа позволява да бъде използвана пълноценно в дома и градината – за поливане на цветя и насаждения, за почистване на прозорци и др.

Ръчните пръскачки имат няколко съществени предимства. Те са евтини, надеждни и безопасни. Имат проста употреба и са удобни за използване.

Защо да купим ръчна пръскачка от Коледжиков?

Фирма Коледжиков ЕООД предлага широка гама ръчни пръскачки за битова и професионална употреба. Може да разчитате на нас, ако имате нужда от консултация за характеристиките и спецификите на предлаганите модели. За да бъдем Ваш пълноценен партньор, предлагаме сервизно обслужване – гаранционно и извънгаранционно.

Препоръчваме ръчните градински пръскачки на марки:

  • MATABI
  • MESTO
  • MAROLEX и др.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Регистрирането на профил в онлайн магазина не е задължително. Може да направите поръчка с „Бърза поръчка без регистрация“ или като гост.

Какви са начините за доставка?

Работим с всички куриерски фирми на територията на страната.  

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за доставка на поръчки е от 1 до 3 работни дни. Стоки, които изискват производствено време, се доставят до 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Ръчни градински пръскачки"?

Предлагаме ръчни пръскачки на цени от 16 до 900 лв. Постоянно обновяване продуктовия си асортимент с нови модели, за да отговорим на променящите се потребности на нашите клиенти.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Магазини Коледжиков не работят само в неделя. През останалото време може да се свържете с нас по e-mail, във Facebook-страницата ни или на посочените телефонни номера на нашите консултанти във Варна и София. Очакваме Ви и в нашите физически магазини!

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички