Категории
Филтрирай
Цена
30лв.63лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Пулверизатори

Пулверизатори ⋆ Ниски Цени ⋆ Коледжиков

Какво е пулверизатор?

За по-лесна грижа за цветята на пазара се предлагат специални ръчни пръскачки, наречени пулверизатори. С помощта на налягане те разпръскват желаните от нас течности на голямо разстояние.

Освен за пулверизиране, тези устройства може да се използват за чистене на техника, нанасяне на бои, миене на прозорци и др.  Конструктивно пулверизаторът представлява малка помпа. Достатъчно е да натиснете дръжката, за да започнете да пръскате с него.

Характеристики

Пулверизаторите си състоят от филтър, дюза, мерна скала и пусков клапан, предназначен за отделяне на излишния въздух от резервоара. Преди да пристъпите към покупката на някой модел, обърнете внимание на няколко негови характеристики:

  • качество на материалите, от които са изработени всички негови детайли
  • обем на резервоара.

За какво е предназначен?

За бита или за градината, пулверизаторът е придобивка, която с времето ще докаже своето мултифункционално предназначение. Той е незаменим помощник за поддържането на чистота у дома и грижата за градината. В зависимост от материала, от който е изработен, той може да бъде използван и с различни химични разтвори.

Защо да купим пулверизатор от Коледжиков?

При нас ще откриете разнообразие от качествени пулверизатори на достъпни цени. Те са достъпна и практична алтернатива на пръскачките за градината. Работим с производители, които спазват високи стандарти и активно разработват новите си продукти с оглед опазване на околната среда и осигуряване на безопасността на потребителя.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Осъществяването на покупка в онлайн магазин Коледжиков не изисква задължителна регистрация. Може да поръчате като гост или чрез опцията „Бърза поръчка без регистрация“. Очакваме Вашите заявки по e-mail или във Facebook-страницата ни.

Какви са начините за доставка?

За доставянето на потвърдените поръчки използваме всички куриерски фирми на територията на страната, включително осигуряваме собствен разнос.

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за получаване е от 1 до 3 работни дни. Изключение правят продуктите, за които е необходимо производствено време. В този случай поръчката ви ще бъде доставена до 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Пулверизатори"?

В онлайн магазина Коледжиков предлагаме пулверизатори на цени до 60 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Магазини Коледжиков в София и Варна работят всеки делничен ден и в събота. Работното ни време е от 9:00 до 18:00 часа, като в събота затваряме в 14:00. Може да се свържете с нас по телефона, на електронната ни поща или във Facebook-страницата ни.


Вижте още:

Пролетна сеялка

Храсторез Щил

Електрическа фреза за копаене

Електрически пулверизатор за работа с акумулаторна пръскачка ELEFANT SEFS02,12V, 55W, отделение за батерии
Разпръсквачка ELEFANT SEFS02 е преносим електрически уред, който улеснява разпръскването на различни препарати върху растенията. Разполага със...
ELEFANT
Цена 58.90 лв.

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички