Филтрирай
Цена
17лв.30лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Пулверизатори

Пулверизатори ⋆ Ниски Цени ⋆ Коледжиков

Какво представлява и как работи?

За по-лесна грижа за цветята на пазара се предлагат специални ръчни пръскачки, наречени пулверизатори. С помощта на налягане те разпръскват желаните от нас течности на голямо разстояние.

Освен за пулверизиране, тези устройства може да се използват за чистене на техника, нанасяне на бои, миене на прозорци и др.  Конструктивно пулверизаторът представлява малка помпа. Достатъчно е да натиснете дръжката, за да започнете да пръскате с него.

Характеристики

Пулверизаторите си състоят от филтър, дюза, мерна скала и пусков клапан, предназначен за отделяне на излишния въздух от резервоара. Преди да пристъпите към покупката на някой модел, обърнете внимание на няколко негови характеристики:

  • качество на материалите, от които са изработени всички негови детайли
  • обем на резервоара.

За какво са предназначени?

За бита или за градината, пулверизаторът е придобивка, която с времето ще докаже своето мултифункционално предназначение. Той е незаменим помощник за поддържането на чистота у дома и грижата за градината. В зависимост от материала, от който е изработен, той може да бъде използван и с различни химични разтвори.

Защо да ги закупим от Коледжиков?

При нас ще откриете разнообразие от качествени пулверизатори на достъпни цени. Работим с производители, които спазват високи стандарти и активно разработват новите си продукти с оглед опазване на околната среда и осигуряване на безопасността на потребителя.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Осъществяването на покупка в онлайн магазин Коледжиков не изисква задължителна регистрация. Може да поръчате като гост или чрез опцията „Бърза поръчка без регистрация“. Очакваме Вашите заявки по e-mail или във Facebook-страницата ни.

Какви са начините за доставка?

За доставянето на потвърдените поръчки използваме всички куриерски фирми на територията на страната, включително осигуряваме собствен разнос.

Каква е цената за доставка?

Ако поръчката ви е на стойност над 250 лв., ние поемаме транспортните разходи. В останалите случаи цената на доставката зависи от тарифния план на избраната от Вас куриерска фирма.

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартният срок за получаване е от 1 до 3 работни дни. Изключение правят продуктите, за които е необходимо производствено време. В този случай поръчката ви ще бъде доставена до 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Пулверизатори"?

В онлайн магазина Коледжиков предлагаме пулверизатори на цени до 50 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Магазини Коледжиков в София и Варна работят всеки делничен ден и в събота. Работното ни време е от 9:00 до 18:00 часа, като в събота затваряме в 14:00. Може да се свържете с нас по телефона, на електронната ни поща или във Facebook-страницата ни.

Пулверизатор GARDENA Comfort
Пулверизатор 1 л GARDENA Comfort е практичен аксесоар, с който ще остигурите на своите цветя оптимална грижа. С ергономично оформена ръкохватка и голям отвор за пълнене с вода от крана.
GARDENA
Цена 17.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички