Филтрирай
Цена
24лв.722лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Гръбни градински пръскачки

Гръбни градински пръскачки • Цени • Коледжиков

Какво е гръбна градинска пръскачка?

Пръскачката тип раница е удобен вариант на познатата градинска пръскачка, която намира широко приложение в различни сфери на живота. Тя е оборудвана с ергономична дръжка, презраменни колани и сравнително голям резервоар за работни течности.

Не изисква носене на ръка. С помощта на спирателен клапан с манометър може да контролирате процеса на пръскане.

Характеристики

Една от отличителните характеристики, както подсказва името на тази машина, е че можете да я носите на гърба си. Широки и подплатени презраменни колани разпределят равномерно теглото върху вашия гръб и рамене. Лостът за създаване на налягане може да се постави вляво или вдясно, така че да работите удобно с гръбната пръскачка и с две ръце.

При избора на модел преценете добре обема на резервоара. Предлагаме гръбни пръскачки с различна вместимост на резервоара. Например за лозе най-предпочитани са моделите с обем от 10 до 30 литра.

Определящи за комфорта на оператора по време на работа са работното налягане, дължината на пръта и маркуча и теглото на гръбната пръскачка.

Какви видове продукти предлагате?

Гръбните градински пръскачки биват няколко вида - акумулаторнимоторни и ръчни. Всеки един от тях може да намерите в нашия магазин.

За какво са предназначени?

Използвайки гръбна градинска пръскачка тип раница, може да пръскате разтвори за унищожаване на плевели, вредители и болести. Тази машина е полезна и в домашна среда за почистване на прозорци, коли, стени и др.

Защо да ги закупим от Коледжиков?

Фирма Коледжиков е на българския пазар около три десетилетия. Имаме сериозен опит и наблюдения върху пазара на градинска техника, включително гръбните пръскачки. Предлагаме на разумни цени богато разнообразие от модели на утвърдени марки от цял свят:

  • ELEFANT
  • MAROLEX
  • MATABI
  • MESTO
  • STIHL
  • PETROV
  • GARDENA и др., и осигуряваме сервизно обслужване.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, не се изисква задължителна регистрация, за да бъде направена поръчка в онлайн магазина. На Ваше разположение са опцията „Бърза поръчка без регистрация“ и възможността да поръчвате като гост.

Какви са начините за доставка?

Поръчките, направени онлайн, по телефона или e-mail, се доставят от посочена от Вас куриерска фирма или чрез наш разнос. 

В какъв период ще получим продуктите?

За нас е важно да получите желаните продукти в най-кратък срок. За стандартните поръчките той варира от 1 до 3 работни дни, а за тези, при които е необходимо производствено време, - до 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Гръбни градински пръскачки"?

Цените на гръбните градински пръскачки започват от 20 лв. Най-скъпите ни модели са на цени 500-600 лв.

Свързани статии


Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички