Филтрирай
Цена
24лв.658лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Гръбни градински пръскачки

Гръбни градински пръскачки • Цени • Коледжиков

Какво е гръбна градинска пръскачка?

Пръскачката тип раница е удобен вариант на познатата градинска пръскачка, която намира широко приложение в различни сфери на живота. Тя е оборудвана с ергономична дръжка, презраменни колани и сравнително голям резервоар за работни течности.

Не изисква носене на ръка. С помощта на спирателен клапан с манометър може да контролирате процеса на пръскане.

Характеристики

Една от отличителните характеристики, както подсказва името на тази машина, е че можете да я носите на гърба си. Широки и подплатени презраменни колани разпределят равномерно теглото върху вашия гръб и рамене. Лостът за създаване на налягане може да се постави вляво или вдясно, така че да работите удобно с гръбната пръскачка и с две ръце.

При избора на модел преценете добре обема на резервоара. Предлагаме гръбни пръскачки с различна вместимост на резервоара. Например за лозе най-предпочитани са моделите с обем от 10 до 30 литра.

Определящи за комфорта на оператора по време на работа са работното налягане, дължината на пръта и маркуча и теглото на гръбната пръскачка.

Какви видове продукти предлагате?

Гръбните градински пръскачки биват няколко вида - акумулаторнимоторни и ръчни. Всеки един от тях може да намерите в нашия магазин.

За какво са предназначени?

Използвайки гръбна градинска пръскачка тип раница, може да пръскате разтвори за унищожаване на плевели, вредители и болести. Тази машина е полезна и в домашна среда за почистване на прозорци, коли, стени и др.

Защо да ги закупим от Коледжиков?

Фирма Коледжиков е на българския пазар около три десетилетия. Имаме сериозен опит и наблюдения върху пазара на градинска техника, включително гръбните пръскачки. Предлагаме на разумни цени богато разнообразие от модели на утвърдени марки от цял свят:

  • ELEFANT
  • MAROLEX
  • MATABI
  • MESTO
  • STIHL
  • PETROV
  • GARDENA и др., и осигуряваме сервизно обслужване.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, не се изисква задължителна регистрация, за да бъде направена поръчка в онлайн магазина. На Ваше разположение са опцията „Бърза поръчка без регистрация“ и възможността да поръчвате като гост.

Какви са начините за доставка?

Поръчките, направени онлайн, по телефона или e-mail, се доставят от посочена от Вас куриерска фирма или чрез наш разнос. 

Каква е цената за доставка?

Получавате безплатна доставка при поръчка над 250 лв. до посочен от Вас адрес, независимо от населеното място на територията на България. Изключение правят артикулите от раздел "Винарско оборудване" и тези в промоция. Конкретна информация за Вашата поръчка може да получите от нашите търговски консултанти. 

В какъв период ще получим продуктите?

За нас е важно да получите желаните продукти в най-кратък срок. За стандартните поръчките той варира от 1 до 3 работни дни, а за тези, при които е необходимо производствено време, - до 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Гръбни градински пръскачки"?

Цените на гръбните градински пръскачки започват от 20 лв. Най-скъпите ни модели са на цени 500-600 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

За Ваше удобство сме предоставили няколко начина, по които може да се свържете с нас – по телефона, по e-mail или във Facebook-страницата ни. От понеделник до петък сме на Ваше разположение от 9:00 до 18:00 часа през зимното часово време и от 9:00 до 18:30 часа през лятното часово време. В събота работим от 9:00 до 14:00 часа.

Важно: Физическият ни магазин във Варна отваря врати по-рано - в 8:30 часа.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички