Извънбордови двигатели за лодки HONDA MARINE

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

 

 

 

 

Това е повече от двигател
Това е Вашето време прекарано в плаване

Притежавате лодка, защото обичатe да плавате. Вземете подходящ извънбордов двигател за нея. Изберете легендарната надеждност, лесна поддръжка и добро представяне на HONDA, за да прекарвате повече време в риболов, плуване, гмуркане, каране на водни ски или просто да отпочивате на любимото си място. Всичко това може да очаквате от най-големия производител на двигатели в световен мащаб. Компания, чиито продукти са водещи в придвижването по суша, вода и въздух.

 

Honda Marine
Признати в цял свят

Има причина толкова много потребители от цял свят да се доверяват на HONDA. Техните двигатели се изпитват по пътища и писти по цялото земно кълбо година след година. Когато е време да изберете двигател за новата си лодка или искате да замените стария, се доверете на опита и професионализма, които само HONDA притежава. Знаете ли че, именно HONDA представят първи в света четиритактов двигател за лодки. Всички модели днес покриват EPA и CARB стандартите за отделяне на емисии. Много извънбордови двигател HONDA заимстват технологии от автомобилната индустрия на марката. През последните 50 години HONDA са неуморни в подобряването на своите продукти, като предизвикват конкуренцията.

 

Фактите говорят сами по себе си
за качеството на извънбордови двигатели HONDA 

Производителя подсигурява гаранционно обслужване в рамките на 36 при любителска употреба на двигателите и 12 месеца при професионална. HONDA е носител на награда за доволни клиенти NMMA CSI. Според проведено запитване сред 50 000 клиента закупили извънбордов двигател над 90% поставят положителна оценка. HONDA са известни с нисък шум, по-малко пушек и по-малка консумация на гориво. Марката е оценена с най-висок рейтинг от 3 звезди за ултра ниски емисии.

 

BF250, BF225, BF220

Извънбордови двигатели BF250, BF225, BF220 са с V-образен дизайн. Този аеродинамичен екстериор увеличава устойчивостта, не позволява навлизане на вода и предпазва от корозия. И трите модела са 3.6-литорви, шестицилиндрови с огромна мощност и чудовищен въртящ момент. Налични са всички напреднали технологии, които клиентите толкова обичат. BLAST (Boosted Low Speed Torque) - тази система се активира при подаване на пълна газ под 3500 оборота в минута и осигурява плавно, бързо и икономично преминаване от режим на работа при ниски обороти в режим на работа при високи обороти. ECOmo (Economy Controlled Motor) – технология за контрол и намаляване на вредните отпадни газове. Протокол NMEA2000 - позволява потребителя да използва навигационната си техника като бордкомпютър и да получава данните за работата на двигателя си директно върху екрана на своя електронен навигационен прибор. DBW (Drive By Wire) - система за електронно контролно управление на двигателя, предоставяща прецизно управление на газ и предавки при всякакви условия на управление.

 

 

 

BF150, BF135, BF115

Независимо дали ще плавате отвъд хоризонта, ще ходите на риболов или ще използвате за отдих в открити води със семейство и приятели са налични три опции, доставящи необходимото и това са извънбордови двигатели BF150, BF135, BF115. Всички те са с двойнобалансиран вал на пропелера за още по-голямо намаление на вибрациите.Четирицилиндрова технология с 16 клапана, която по начало е разработена за автомобилите HONDA Acord е използване и тук. LBC контрол автоматично настройва точното количество въздух/гориво за изгаряне. Всички технологии съставят бленда от сила, въртящ момент, и енергийна ефективност. Двигатели BF150, BF135, BF115 са пригодени за дистанционен контрол, ел стартиране, сигнални индикатори: за прегряване, за налягане на маслото и ограничител на обороти със сигнален зумер, оборотомер и инструмент за отчитане ъгъла на носа и външен резервоар.

 

 

 

 

BF100, BF80

Открийте нов свят на приключения плавайки в открити води с извънбордови двигатели BF100 и BF80 на Вашата лодка. Тe Ви даваt надеждност и ефективност побрани в изтънчен и стилен дизайн. Тяхната мощност е предвидена за употреба от големи надуваеми плавателни съдове или спортни лодки. Монтирайте един от този четирицилиндрови двигатели и изпитайте тяханата гладка, задоволителна мощност, както и изцяло ново ниво на вълнение. "Уау" ефектът се постига  от Single Over-Head Cam с 16 клапана и 1.5-литров обем на мотора. Извънбордови двигатели HONDA BF100 и BF80 имат PGM-Fi електронно впръскване на гориво за лесно стартиране и Honda BLAST за мощно ускорение. Добавяйки комбинацията от  VTEC с ECOmo, те не само Ви дават изключителна икономия на гориво, но и вълнуващо изпълнение при по-високи обороти.

 

 

 

BF60, BF50, BF40

В основата им работоспособността на двигатели за лодки BF60, BF50, BF40 се дължи на стандартно вградена системата BLAST и модифицираната инжекционна система за впръскване на горивната смес PGM-FI, за чиято по-добра ефективност е инсталирана ламбда-сонда. Разбира се комбинацията от тези две иновационни системи не е единствената причина за отличните показатели на BF60, BF50, BF40. Крайния резултат е съвкупност от множество използвани технологии и детайли, чийто общ ефект се изразява в пълната задоволеност на всички потребителски очаквания. Корпуса и трансмисионната кутия също са обновени след провеждането на редица лабораторни тестове. Така извънбордови двигатели BF60, BF50, BF40 са с по-малко водно съпротивление, по-малко вибрации и значително по-тихи от конкурентите си. И не на последно място: по-бързи и по-икономични.

 

 

BF20, BF15, BF10, BF8

Honda Marine за пореден път ни изненадва колко производителни са 4-тактовите двигатели BF20, BF15, BF10, BF8. Те са перфектната, преносима възможност за надуваеми лодки, малки рибарски лодки, понтонови лодки или като резервно захранване на по-големи риболовни лодки или платноходки. Моделите BFP20 и BFP15 се предлагат също и в вариант с Power Thrust, които предлагат подобрена маневреност и производителност както в сладка, така и в солена вода. Освен че са невероятно леки, всички модели осигуряват лесна поддръжка и транспорт. Освен това, като стандартни функции се предлагат интегрирана дръжка за носене, обикновено стартиране с една ръка и програмирано запалване. Двигателите споделят редица характеристики и предимства, които правят най-технологично напредналите продукти в своя клас. Съчетава доказана надеждност и превъзходна горивна ефективност без смесване на масло. PGM запалването правилно контролира времето за възпламеняване по време на стартиране, докато функцията за автоматично обогатяване регулира въздушно-горивната смес за бързо и лесно стартиране. В допълнение, системата за предупреждение предпазва от тежки повреди, дължащи се на ниско ниво на маслото, свръхнапрежение и прегряване.

 

 

 

 

Пълната гама от извънбордови двигатели HONDA MARINE ще намерите в нашия он-лайн магазин. Последвайте линка от картинката, за да откриете Вашия двигател.

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички