Филтрирай
Цена
0лв.87220лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Косачки с дистанционно управление

Косачки с дистанционно за неравен терен → цени — Коледжиков

Какво е косачка с дистанционно управление?

Дистанционно управляеми косачки за трева са специализирани в косене на неравен терен, склонове и недостъпни за други машини или хора зони. Те косят без усилие терени, за които някога е била специализирана техника. Отличават се с нисък център на тежестта, който осигурява по-добра стабилност и маневреност. 

Косачката с радиоуправление позволява да се косят много стръмни терени с наклон до 50°, докато операторът е на безопасно и сигурно място. Способна е да се справи с фина до груба трева. Има висока производителност, както на наклонен, така и на равен терен, независимо от метеорологичните условия. 

Характеристики

Косачката с радиоуправление осигурява безброй предимства, включително ниска цена за експлоатация и безопасност. Специално проектирана система за задвижване позволява лесна смяна на посоката без сложно маневриране. С колела или вериги, те могат да завиват на 360°. 

Основна характеристика, която отличава тази машина от всеки друг робот за косене, е дистанционното управление. Джойстикът е интуитивен и лесен за овладяване. Налични са бутони и лостчета, с които се оказва посоката, скоростта и височината на косене. Възможна е персонализация на чувствителността на контролите, за да съответства на личните предпочитания. 

Максималният обхват на дистанционното е 800 метра, но на такова разстояние няма как да виждате машината. Препоръчителният ефективен и безопасен контрол, който посочват производителите, е 150 метра, но при равен терен с добра видимост не пречи да изпратите косящата машина на 300 и повече метра.

Времето за работа с едно зареждане на резервоара или батериите също е от значение. 

Видове

Дистанционно управляемите косачки може да бъдат електрически или с бензинов двигател. Според придвижването си те са колесни или верижни. 

Преимущества:

 • Няма риск от преобръщане на машината
 • Без рисковете от употреба на конвенционално оборудване
 • Отдалечен контрол на повече от 300 метра
 • Ниска консумация на гориво / електричество
 • Тиха работа
 • Лека конструкция.

За какво са предназначени?

Косачките с радиоуправление са универсални машини за косене на трева, пред които няма почти никакви ограничения относно зоната на приложение. Ето кои са най-удачните им приложения:

 • Екстремни склонове

По склонове, по които хората едва могат да вървят, те се чувстват като у дома си. Ако наклонът надвишава 40°, използването на стабилизираща лебедка позволява работа без проблем чак до 55 °.

 • Пътища и магистрали

Едно от многото места на приложение са пътните банкети. Тези зони са доста опасни и затова те са идеално решение, тъй като може да се управляват от безопасно разстояние с помощта на дистанционното управление.

 • Пресечена местност

Нито висока трева, нито храсти са пречка за тях.

 • Железопътни линии

Наклонените площи с ограничено пространство за маневриране по протежение на ж.п. линии са мястото, където могат бързо и надеждно да помогнат при поддържането на зелени площи.

 • Паркове и градини

Скоростта, лекотата на работа, качеството на рязане, ниският шум и ефективността са основни аспекти за поддържането на паркове и градини.

 • Спортни терени

Поради ниското тегло и маневреността, косачките с дистанционно управление са удачни за поддръжка на спортни съоръжения.

 • Язовирни стени, речни брегове

Благодарение на стабилизираща лебедка, позволяват косене край язовирни стени или по речни брегове със стръмни склонове и хлъзгав терен.

 • Голф игрища

С висока скорост на ножа постигат отлично качество на рязане. Затова са идеално допълнение към асортимента от градински инвентар за поддръжка на голф игрища.

Защо да закупим косачка за трева с дистанционно управление?

Роботите за косене с радио управление са ефективни и удобни и осигуряват отлично окосена трева. При тях няма риск от злополуки, тъй като операторът работи от дистанция. Те могат да изкачват много по-стръмен наклон, характеризират се с високо сцепление и нисък център на тежестта.

Защо да ги закупим от Коледжиков?

След като знаете критериите, по които да изберете своята косачка с дистанционно управление, посетете koledzhikov.bg или елате в нашите физически магазини в София и Варна, където нашите консултанти ще отговорят на всички ваши въпроси. Предлагаме машини на PERUZZO и SPIDER на достъпни цени. 

При нас ще получите още първоначален инструктаж и сервизно обслужване. 

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да, може да пазарувате в онлайн магазина като гост или чрез опцията "Бърза поръчка без регистрация". 

Какви са начините за доставка?

Ще доставим вашата поръчка с куриерска фирма по ваш избор или нас разнос. 

Каква е цената за доставка?

Цената за доставка зависи от куриерската фирма, която изберете.

В какъв период ще получим продуктите?

Стандартни поръчки доставяме в срок до 3 работни дни. За машините и оборудването, за които е необходимо производствено време, периодът за доставка може да се удължи до 30 работни дни.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Косачки с дистанционно управление"?

В магазини Коледжиков предлагаме косачки с дистанционно управление на цени от 19 950 до 100 900 лв. 

Как и кога можем да се свържем с вас?

Може да се свържете с наш търговски консултант по телефон, имейл или във Facebook-страницата ни. 

Нашето работно време е:

Магазин в София - от Понеделник до Петък: 9.00 - 18.00 ч., Събота: 9.00 - 14.00 ч.

Магазин във Варна - от Понеделник до Петък: 8.30 - 18.00 ч., Събота: 8.30 - 14.00 ч.

Косачка за трева с дистанционно управление STELLA Urus 100, 779 куб.см., 26 к.с
Косачка STELLA Urus 100 може да коси трева по екстремно наклонени терени до 55°. Благодарение на дистанционното управление на машината операторът...
STELLA ENGINEERING
Цена 87 220.00 лв.
Косачка за трева със скид и радио управление SPIDER ILD01, 603 куб.см., 18 к.с., 80 см
Професионална косачка  SPIDER ILD01 е подходяща за  поддръжката на канавки и склонове около пътища, за косене на плодни овощни градини и...
SPIDER
Изчерпан
Акумулаторна косачка за трева с радио управление SPIDER eCROSS LINER, 50.4V, 1500W+2800W, 61 см
Акумулаторна косачка за трева SPIDER eCROSS LINER е съвременна машина за косене на трева, която се управлява чрез дистанционно управление....
SPIDER
Изчерпан
Акумулаторна косачка за трева със скид и радио управление SPIDER eCROSS LINER SK, 50.4V, 1500W+2800W, 61 см
Акумулаторна косачка за трева SPIDER eCROSS LINER SK е съвременна машина за косене на трева, която се управлява чрез дистанционно управление....
SPIDER
Изчерпан
Акумулаторна косачка за трева със скид и радио управление SPIDER eCROSS LINER Set, 50.4V, 1500W+2800W, 61 см
Акумулаторна косачка за трева SPIDER eCROSS LINER SK е съвременна машина за косене на трева, която се управлява чрез дистанционно управление....
SPIDER
Изчерпан
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички