Филтрирай
Цена
198 лв. 420 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Електрически аератори за градина

Електрически аератори ⋆ Вертикулатори за трева | Коледжиков

Ползи от аератор за трева на ток закупен от koledzhikov.bg

С електрически аератор подобрявате проникването на вода, тор, светлина и хранителни вещества до дълбоките корени на растението. Въпреки че се прави веднъж или два пъти годишно, аерацията на почвата и тревата не бива да се пренебрегва. С електрически аератор се премахва и предотвратява появата на голи петна по моравата, причинени от уплътняване на почвата, което пречи на нормалния растеж на тревата. Чрез аерация се заздравява почвата и се стимулира буйния растеж на тревата.

Аерацията облагодетелства Вашата морава по няколко начина:

  • Повишава активността на почвените микроорганизми;
  • Подобрява аеробния баланс и хидратация на почвата;
  • Заздравява корените на райграса;
  • Подпомага проникването на тор в почвата.

Използвайте електрически аератор за здрав райграс

Поддържането на Вашата морава не се състои единствено в поливане, косене и наторяване. С времето почвата се сбива, а по повърхността се натрупва филц (смесица от прах и мъх), който задушава растителността и възпрепятства проникването на вода и кислород в кореновата система на райграса. Използването на електрически аератор е най-лесния и достъпен начин за разрешаване на този проблем. Той работи просто, като пробива дупки в пръстта и по този начин намалява плътността на почвата. Въздухът започва да циркулира към корените, а водата и торта проникват на дълбоко.

Купете продукт от Нас и започнете да аерирате за мигновени резултати. Подбрали сме за Вас марки като AL-KO, BOSCH, GARDENA, VIKING, MAKITA, MTD, STIHL и STIGA.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички