Централна вакуумна система - най-лесния начин за почистване на дома

Публикувано:
Категории: ВОДЕЩИ НОВИНИ И РЕВЮТА​

Прахозасмукването, като стандартен метод за почистване на жилища.

Това е една от онези неизбежни задачи, която повечето хора свързват с употребата и пренасянето на тежка прахосмукачка, неприятна миризма от горещия двигател и, разбира се, шум. Освен това прахосмукачките създават прашна буря след себе си. Но има алтернатива в лицето на централни вакуумни системи NILFISK. Те са толкова тихи, че може да слушате музика, докато работите, и да избегнете безпокойството за останалата част от семейството. Това са само някои от предимствата. При обичайните прахосмукачки моторът загрява торбичката за прах и се отделя неприятна миризма. В същото време някои от малките частици прах преминават през филтъра и се връщат обратно в стаята. Освен това, ако торбата за прах е много пълна вакуумната сила намалява и се засмуква по-малко количество прах.

 

По-лесен начин за прахозасмукване

Както подчертахме вече, използването на стандартна прахосмукачка е неприятно и трудно. Централни вакуумни системи NILFISK променят всичко това. Те са безшумни, лесни за използване и не отделят мирис и прах в помещенията. С тях рутинните задължения се превръщат в приятна и лека задача. Централна вакуумна система NILFISK се инсталира на тавана, мазето или друго, отдалечено от жилищните стаи помещение. Единственото нещо, което трябва да носите при почистване е самия смукателен маркуч. Инсталирайки произволен брой смукателни отвори на удобни места, Вашият дом ще бъде цялостно почистен, местейки маркуча от вход на вход. Входовете са свързани с централна вакуумна система NILFISK посредством тръби, които транспортират мръсотията към контейнера за отпадъци, който ще Ви се налага да почиствате веднъж – дваж годишно. Централна вакуумна система NILFISK е изключително удобна, хигиенична, гъвкава, и може да се приспособи към всякакви домове, къщи и апартаменти.

 

По-добра климатична среда в помещенията

Почиствате без остатъчен прах и лоша миризма, защото централна вакуумна система NILFISK не се намира в почистваното помещение. Всичкия прах и отпадъци се транспортират през тръбите към изпускателния отвор, което означава, че миризмата и изходящия въздух се отвеждат извън сградата след предварителна филтрация. Употребата на централна вакуумна система NILFISK е с благоприятно въздействие върху страдащите от алергии. Не само оставя помещенията без прах, но засмуква козина от домашни любимци, а HEPA филтъра намалява количеството на алергични агенти. Докато конвенционалните прахосмукачки са доста шумни, централна вакуумна система NILFISK работи толкова тихо, че може да слушате музика или провеждате телефонни разговори докато работите. Не сте обезпокоявани от силен шум, тъй като двигателя не се намира в помещението.

 

Новото поколение централни вакуумни системи NILFISK

С какво се отличават централни вакуумни системи NILFISK от конкуренцията. Серия SUPREME е първият на пазара продукт базиран на безжичната технология. Машината и маркуча работят заедно без кабели, което води до множество предимства. Инсталацията на централна вакуумна система NILFISK е лесна, тъй като няма кабели. Смукателни маркуч не се свързва със жици, а дължината му може да бъде намалена до необходимата, ако 9 метра са прекалено много. Централна вакуумна система NILFISK се задейства веднага след като маркуча бъде свързан към смукателния отвор в стената. От ръкохватката на шланга може да управлявате всички функции – включване/изключване, мощност на засмукване, и т.н. NILFISK предлага два вида с LED или LCD дисплей.

 

 

Избор от различни комбинации

Предлагат се различни модели централни вакуумни системи за домове с различни размери: 150 кв.м; 250 кв.м; 500 кв.м. За да направят живота Ви по-лесен, централни вакуум системи NILFISK се доставят в комплект, съдържащ всичко необходимо за инсталиране. Инсталационния комплект съдържа – самата машина, маркуч, ръкохватка, тръби и фитинги, необходими за перфектно инсталиране.

 

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

NILFISK SUPREME ALL-IN-1 150 Wireless

 

NILFISK SUPREME ALL-IN-1 150 Deluxe

 

NILFISK SUPREME ALL-IN-1 250 Wireless

 

NILFISK SUPREME ALL-IN-1 250 Deluxe

 

NILFISK SUPREME ALL-IN-1 LCD Wireless

 

NILFISK SUPREME ALL-IN-1 LCD Deluxe

 

Споделете това съдържание

Добави коментар

Трябва да се регистрирате
Щракнете тук, за да се регистрирате

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички