Филтрирай
Категории
Покажи Повече Покажи По-малко
Цена
0 лв. 16280 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Снегорини

Снегорини | Снегорин за почистване на сняг | Коледжиков

Снегорини - видове и ползи

В Koledzhikov.bg ще откриете богата гама снегорини - моторни, електрически и акумулаторни, от цял свят с различна мощност, работна ширина, разход на гориво и други специфики. Общото между тях е, че са произведени по съвременен стандарт и от качествени материали. Тези машини за почистване на сняг са подходящи за лична употреба и за разчистване на алеи, паркове и други пространства в градска среда. 

1. Моторни снегорини

Повечето моторни снегорини са на колела, но има и верижни, които са по-проходими и с по-добро сцепление. 

Колесните снегорини са с по-леко тегло, което ги прави по-маневрени и добър избор за почистване на труднодостъпни места. В същото време те не са достатъчно проходими при висок и дебел сняг. 

Верижен снегорин ще ви свърши прекрасна работа при големи площи с високи преспи и мокър сняг. За разлика от колесните снегорини, този тип верижни снегопочистващи машини са по-тежки и мощни, което означава по-висок разход на гориво и по-ограничена маневреност.  

2. Електрически снегорини

Фирмите за почистване и собствениците на къщи с големи дворове и алеи предпочитат електрически снегорини. Те се захранват с удължителен кабел или с батерия, маневрени са, производителни и удобни за употреба. 

За разлика от бензиновите модели, един електрически снегорин не изисква предварителни операции преди стартирането му. Няма нужда от наливане на гориво, почистване и сменяне на свещи, контролиране на нивото на маслото. Неговото съхранение и пренасяне е по-лесно. Освен това съвременните електрически снегорини са много леки – 15-20 кг. За сравнение бензинова машина за почистване на снега може да тежи 100 кг. 

3. Акумулаторни снегорини

Изберете акумулаторен снегорин, ако търсите екологична алтернатива и машина, за която няма нужда да от поддръжка и подготовка на масло и гориво. Съвременните модели могат да бъдат достойни като производителност на бензиновите и предоставят достатъчно време за пълноценна работа. Батериите им са с дълъг експлоатационен живот. 

Ако се колебаете между колесен, верижен или електрически снегорин, допитайте се до нас, за да получите съвет, съобразен с вашите потребности.

Някои от важните характеристики и екстри на снегорините, на които да обърнете внимание, са:

  • Фарове;
  • Контрол на скоростта;
  • Електрически стартер;
  • Подгряване на ръкохватките;
  • Блокаж на диференциала;
  • Джойстик за управление на улея.

Коледжиков препоръчва снегорини марка BULMASTER, HONDA, HUSQVARNA, HECHT, AL-KO, CUB CADET, MCCULLOCH, MTD, OLEO MAC, PETROV, TITAN, TORO, TEXAS, WOLF GARTEN и ELEKTRO MASCHINEN, които осигуряват оптимална почистваща сила и издръжливост и покриват изискванията на различни групи потребители. 

 

Още полезни продукти през зимата: 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички