EUROSYSTEMS

EUROSYSTEMS

EUROSYSTEMS - Традиции и стандарт в производството на градинска техника

Всяка почва се нуждаe от подходящи инструменти и методи за култивиране. Грижата за земята е не само едно от най-древните изкуства на нашата цивилизация, но и едно от най-пълните и разнообразни. Ето защо за повече от 30 години EUROSYSTEMS разработват пълна гама от гъвкави и лесни за използване градински мотофрези, палцови косачки, професионални косачки, райдери, скарифатори, моторни четкови метли, специализирани генератори, които да позволят на хората, които обичат земята, да се грижат за нея възможно най-добре, като същевременно оптимизират разходите, времето и подобрят резултатите.  

Роботизираните строителни системи гарантират високо и надеждно качество. Продуктите на EUROSYSTEMS винаги са били изключителни, тъй като са безопасни и лесни за използване. Гамата на EUROSYSTEMS включва оборудване за терени с райграс, зеленчукови градини и оране на малка площ.

Всяка градинскa мотофрезa, палцовa косачкa, професионалнa косачкa, райдър, скарифатор, моторнa четковa метлa e изградена в съответствие с всички правила, когато става въпрос за безопасност и здравина на материала. Всички градински машини са предназначени за постигане на блестящо представяне, което намалява физическото усилие до минимум. Разположен в северната част на Италия на брега на река По, по средата между Мантуа и Реджо Емилия, заводът на EUROSYSTEMS покрива застроена площ от около 13 000 квадратни метра, а персонала наброява около 80 служители. Оборотът ѝ е около 18 000 000 евро, от които около 75% от износа, което прави EUROYSTEMS една от водещите компании в сектор градинарство.

Палцова косачка за трева EUROSYSTEMS M 90, B&S 625 Exi, 3.7 к.с.
Палцова косачка EUROSYSTEMS M 90 се справя идеално с косенето на буйна и гъста трева по наклонени и неравни терени. Стартирането ѝ е лесно и...
EUROSYSTEMS
Редовна цена 1 893.00 лв. Цена 1 699.00 лв.
  • -194.00 лв.
Палцова косачка за трева EUROSYSTEMS M 90, Loncin 123 OHV, 3 к.с., 87 см
Палцова косачка за трева EUROSYSTEMS M 90 е предназначена за косене на буйна и гъста растителност по неравни и наклонени терени. Стартира се...
EUROSYSTEMS
Редовна цена 1 514.00 лв. Цена 1 359.00 лв.
  • -155.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички