Филтрирай
Цена
590 лв. 3977 лв.
Производители
Покажи Повече Покажи По-малко

Бензинови помпи за мръсна вода

Бензинови помпи за мръсна вода на достъпни цени — Коледжиков

Бензинова помпа за мръсна вода

Ако домът Ви е в район, който е предразположен към наводнения тогава имате нужда от мощна бензинова водна помпа, за да се отървете от излишната вода. Случаите на наводнения нарастват и бензиновата помпа за мръсна вода се е превърнала в един от най-жизненоважните елементи, с които ще успеете да се справите с подобни проблеми. Всяка водна помпа за мръсна вода предлага бърз и ефикасен начин за отводняване в случай, че домът или градината Ви са наводнение. Имаме множество модели с различен дебит и мощност, които са подходящи за източване на градински езера, басейни, строителни изкопи. Предлагат широк набор от възможности, които да отговарят на всяка работа.

Траш помпа

Нашите помпи са специално проектирани да работят и в най-взискателните и тежки работни обекти. Позволяват засмукване на едри частици и други отпадъци да преминават през вътрешността, без да се запушват или да причиняват щети. Притежават отлични показатели за изпомпване на вода. С бензиновите помпи за мръсна вода няма нужда да се притеснявате за качеството на водата, която изпомпвате. С тях просто си вършите работата, без притеснение. 

Помпи за отпадъчна вода

Този тип помпи се използват при масови наводнения, строителни площадки. Затова са подходящи за използване както от строители, така и от държавни звена свързани с превенция и аварии.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички