Филтрирай
Цена
531лв.4845лв.
Производители
Покажи ПовечеПокажи По-малко

Открийте ни в YouTube

Бензинови помпи за мръсна вода

Бензинови помпи за мръсна вода на достъпни цени — Коледжиков

Какво е бензинова помпа за мръсна вода?

Бензиновата помпа за мръсна вода, наричана понякога траш помпа, представлява самозасмукваща система с бензинов двигател, която е предназначена за засмукване на вода, в която има наличие на твърди частици. Тя е проектирана така, че не може да бъде запушена от едри частици и други отпадъци.  

Характеристики

На пазара ще откриете много модели бензинови помпи за мръсна вода, които се различават по дебит и мощност на двигателя, по начин на стартиране и максимален размер на твърдите частици.

Препоръчваме ви да се консултирате с нашите търговски асистенти, преди да пристъпите към покупка на модел. Те ще ви помогнат да изберете помпа, която ще изпълни задачите, които планирате да изпълнявате с тях. Избирането на оптимален модел е гаранция, че ще ви служи дълго време и ще работи пълноценно.

За какво са предназначени?

Бензиновата водна помпа за мръсна вода предлага бърз и ефикасен начин за отводняване в случай че домът или градината ви са наводнени. Тя е подходяща за източване на градински езера, басейни, строителни изкопи и др. Използва се широки от аварийни екипи.

Защо да купим бензинова помпа от Коледжиков?

Стремим се да предлагаме богат асортимент от бензинови помпи за мръсна вода на достъпни цени. Като търговец със завиден опит на българския пазар сме се убедили в достойнствата на продуктите на - HONDA, HYUNDAI, KOSHIN, LUTIAN, MITSUBISHI, PETROV, POWERMATE BY PRAMAC, PRAMAC, SUZUKA и TSURUMA.

При нас ще получите консултация от търговци с отлични познания за помпите за вода, бърза доставка и гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване.

Можем ли да направим поръчка без регистрация?

Да. В сайта може да пазарувате като гост, като използвате опцията “Бърза поръчка” или чрез акаунта си в Gmail или Facebook.

Какви са начините за доставка?

Предлагаме доставка с куриер, когато не може да вземете своята поръчка от наш магазин.

Каква е цената за доставка?

Цената за доставка зависи от избраната от вас куриерска фирма. Повече информация може да научите от нашите търговски консултанти.

В какъв период ще получим продуктите?

Поръчката ви ще бъде обработена максимално бързо и доставена до 3 работни дни след потвърждението й.

В какъв ценови диапазон са продуктите в категорията "Бензинови помпи за мръсна вода"?

В продуктовия ни асортимент може да разгледате модели на цени от 590 лв. до 4000 лв.

Как и кога можем да се свържем с вас?

Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси във физическите магазини на Коледжиков в София и Варна или на посочените по-долу контакти в рамките на работното ни време.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички