TSURUMI

TSURUMI

Потопяеми помпи за вода TSURUMI

Водата е от съществено значение за живота и здравето на човека. Разбирайки това значението, компанията е посветена да осигури висококачествени продукт за нейния контрол и защита. TSURUMI е един от най-големите световни производители на потопяеми помпи за всякакви промишлени приложения. Помпите се произвеждат само с най-издръжливите компоненти и притежават патентована, съвременна технология, която ги прави една от най-надеждните на пазара.

Разполага с над 700 модела помпи в гамата си, с различно захранване:

  • Бензинови;
  • Дизелови;
  • Електрически.

Всички те са предназначени за отводняване и работа в тежките условия на строителни обекти, мини, кариери, канализации, циментови заводи, бетонови възли. Намират приложение в пречиствателни станции и за индустриални отпадни води, като осигуряват оптимално действие и ненадминат ефект на изпомпване. 

Проектирана за повишаване на производителността чрез напълно интегрирани рационализирани производствени системи, фабриката на TSURUMI разполага с производствен капацитет от 1 милион продукта годишно. Модерни съоръжения за научноизследователска и развойна дейност предлагат оптимални условия за експериментиране и изпитване дори на супер големи помпени станции и за разработване на нови продукти и разширяване на техните възможности.

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички