BCS

BCS

Градинско оборудване BCS

Водеща многонационална компания в областта на градинската механизацията. Проектира и произвежда машини за обработка на почва е селското стопанство и озеленяването. Седалището ма фирмата се намира близо до град Милано, в Италия, където през 1943 г. инж. Луиджи Кастолди я основава. Производствените дейности се провеждат в три завода в Италия, обхващащи обща площ над 360 000 квадратни метра, всеки от които е посветен на конкретна продуктова линия. В допълнение към офисите за административна, търговска, техническа помощ и изследователска и развойна дейност, заводите на BCS Group съдържат всички основни производствени процеси: механична обработка с роботизирани системи с ЦПУ, конструкция на зъбни колела, заваряване, термични обработки в контролирана атмосфера, боядисване, контрол на качеството, ленти за монтаж и тестване, централизиран склад за резервни части, склад за готова продукция и логистика. Това гарантира максимална гъвкавост при производството на градинско оборудване, което позволява на компанията бързо и ефективно да се адаптира към нуждите на различни пазари. Дистрибуцията се извършва чрез над 1000 дилъри и търговци на дребно в целия свят. Бизнес стратегията, насочена към интернационализация и разширяване, позволява на BCS Group да затвърди водещата си позиция в страните, където е натрупала голям опит и да се разшири в страни с по-големи потребности от градинско оборудване.

Машини за обработване на почва BCS

В много градини и земеделски райони почвата се култивира с използването на мотоблокове и мотофрези. Двуколесните трактори BCS с прикачен инвентар изпълняват различни задачи, като:

  • Разрохкване на пръстта и разбиване на буци;
  • Косене на висока и жилава трева;
  • Раздробяване на клони;
  • Метене;
  • Почистване на сняг;
  • Теглене на ремарке и транспорт на товари.

Мотоблокът е в състояние да изпълни всички тези задачи много добре, тъй като оборудването е предназначено за използване в селското стопанство, а не за употреба от човек, който се нуждае от машина само за няколко часа в годината.

Професионална градинска техника BCS е произведена от здрави зъбни колела, сачмени лагери, поддържащи всички трансмисионни и колесни валове, имат конусен съединител и нисък център на тежестта. BCS Ви дава селскостопанска техника с превъзходна производителност и конструкция, предназначена за професионалисти в градинарството и земеделието.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 

Косачки за трева GRILLOETESIA и PUBERT

Мотоблокове GRILLO, PETROV, НЕВАTEXAS и др. 

Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички