НЕВА

НЕВА

Селскостопанска техника НЕВА

Акционерно дружество "Красный Октябр - Нева" е най-големият руски производител на малки селскостопански машини. Основните продукти на компанията са мотоблокове и мотофрези, които се доставят на руския и международния пазар. В продължение на много години производствената дейност установява силни връзки с водещи световни производители.

Марката изгражда партньорства с производители, като:

  • Briggs & Stratton;
  • Honda;
  • Yamaha.

Мотоблоци и мотофрези НЕВА се продават във всички региони на Русия, както и в Литва, Латвия, Естония, Германия, Молдова, България, Армения, Казахстан, Беларус. Повече от 200 представители и 1500 дилъри предлагат в магазините си селскостопанските машини на марката. Фирмата притежава сертификат за управление на качеството ISO 9001:2015. Произведените машини за обработване на почва отговарят на всички изисквания за качество и безопасност, наложени от международните стандарти.

Здрави мотоблокове и мотофрези НЕВА

Цеховете на компанията разполагат с база от автоматизирани стругове и фрези. С тях се извършва пълен цикъл на механична обработка на компонентите. Редуктора и зъбните колела на скоростната кутия на мотокултиватори НЕВА се изработват от здрава и устойчива сплав. Готовите части се проверяват старателно за дефекти, а само частите, преминали на 100 % контрола върху качеството, се използват за сглобяване на мотокултиватори. На монтажната линия се извършва серийно сглобяване на дребномащабна селскостопанска техника. Всеки ден се сглобяват около 300 мотоблокове. Всяка селскостопанска машина се сдобива с уникален сериен номер. Такъв имат на двигателя и скоростната кутия. Всички номера се въвеждат в базата данни и в случай на гаранционна претенция има възможност за получаване на точна информация за конкретния мотокултиватор. Вече сглобени всички мотоблокове и мотофрези се подлагат на тестове, за да се провери тяхната надеждност, безопасност и правилно функциониране. След което преминават проверка от специалисти по контрол на качеството. Едва след това продуктите се прехвърлят в склада и се доставят до търговските обекти, а от там и до Вас - крайните клиенти.

Kартофосадачка - навесна за прикачване към мотоблок НЕВА комплект
Kартофосадачка НЕВА е здрава и високопроизводителна картофена сеялка, предназначена за засаждане по механизиран начин. Комплектът включва...
НЕВА
Изчерпан
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички