Филтрирай
Категории
Покажи ПовечеПокажи По-малко
Цена
60лв.4100лв.

НЕВА

НЕВА

Селскостопанска техника НЕВА

Акционерно дружество "Красный Октябр - Нева" е най-големият руски производител на малки селскостопански машини. Основните продукти на компанията са мотоблокове и мотофрези, които се доставят на руския и международния пазар. В продължение на много години производствената дейност установява силни връзки с водещи световни производители.

Марката изгражда партньорства с производители, като:

  • Briggs & Stratton;
  • Honda;
  • Yamaha.

Мотоблоци и мотофрези НЕВА се продават във всички региони на Русия, както и в Литва, Латвия, Естония, Германия, Молдова, България, Армения, Казахстан, Беларус. Повече от 200 представители и 1500 дилъри предлагат в магазините си селскостопанските машини на марката. Фирмата притежава сертификат за управление на качеството ISO 9001:2015. Произведените машини за обработване на почва отговарят на всички изисквания за качество и безопасност, наложени от международните стандарти.

Здрави мотоблокове и мотофрези НЕВА

Цеховете на компанията разполагат с база от автоматизирани стругове и фрези. С тях се извършва пълен цикъл на механична обработка на компонентите. Редуктора и зъбните колела на скоростната кутия на мотокултиватори НЕВА се изработват от здрава и устойчива сплав. Готовите части се проверяват старателно за дефекти, а само частите, преминали на 100 % контрола върху качеството, се използват за сглобяване на мотокултиватори. На монтажната линия се извършва серийно сглобяване на дребномащабна селскостопанска техника. Всеки ден се сглобяват около 300 мотоблокове. Всяка селскостопанска машина се сдобива с уникален сериен номер. Такъв имат на двигателя и скоростната кутия. Всички номера се въвеждат в базата данни и в случай на гаранционна претенция има възможност за получаване на точна информация за конкретния мотокултиватор. Вече сглобени всички мотоблокове и мотофрези се подлагат на тестове, за да се провери тяхната надеждност, безопасност и правилно функциониране. След което преминават проверка от специалисти по контрол на качеството. Едва след това продуктите се прехвърлят в склада и се доставят до търговските обекти, а от там и до Вас - крайните клиенти.

Помпа за вода за мотоблок НЕВА НМЦ

Помпа за вода НЕВА НМЦ се монтира лесно и сигурно върху мотоблок от същия производител. По време на работа постига дебит до 12 кубични метра в час при максимална дълбочина на засмукване до 4 метра.

НЕВА
Цена 190.00 лв.
Плуг за мотоблок НЕВА ПН

Плуг за мотоблок НЕВА ПН може да се използва върху всякакви почви, достига дълбочина до 22 см и е окомплектован с всичко необходимо за прикачване към теглич (020737 или 020724) за машина за оран.

НЕВА
Цена 149.00 лв.
Транспортно колело за мотоблок - дясно 4.5х10 НЕВА

Колело НЕВА е с размер 4.5х10" и е подходящо за работа с мотоблок и мотофреза по време на почистване на сняг или отпадъци, косене и други дейности в градината и на полето.

НЕВА
Цена 205.00 лв.
Продуктът е добавен към желани продукти
Виж Всички Любими
Продуктът е добавен за сравнение.
Виж Всички